Gelecekte yaşamak

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Kendimi nasıl anlatsam bilmiyorum mutsuz olduğum Bi evliliğim var kendimi çok yalnız hissettim anlaşılmaz ve eşimden git gide soğudum uzaklaştım.
Ben şunu farkettm ben gelecekte yaşıyorum, hep boşanınca şunu yapcam şu hayallerimi gerçekleştircem üniversite okuycam bunu olucam şu şehire gitcem diye düşünüp mutlu oluyorum flan.
Kendimi bu şekilde şartlandırmışım.
Şuan kendimi tam manasıyla anlatamıyorum aslında
Boşanma fikrini benimsemişim de gelecekte yaşıyormuşum gibi Bi halim var. Rüyalarımda bile gelecekle ilgili rüyalar görüyorum.
Ama sanki geçen her bir saniye aleyhime işliyor gibi hissediyorum planlarıma hayallerime geç kalacakmışım gibi.
Bi tuhaf his bu
Birde son zamanlar sen nerden biliyosn boşanınca ya istediğin gibi olmassa ya herşey daha zor olursa ya bu günlerimi özlersem diye düşünüp endişeye kapılıyorum. Öyle ki sık sık kalbim daralıyor kalbim çarpıyor kötü hissediyorum kendimi
Geçmiş konularımı okuyanlar bilir eşimle ilgili sorunlarımı.
Kendimi çok iyi anlatamadım içimdeki bu tuhaf hislere ben bile anlam veremedim.
Buraya yazıyorum ki tecrubelerinizle bana biraz yardımcı olun
Nereye gidiyorum, hata mı yapıyorum çok mu hayalperest davranıyorum
Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var

Cok iyi anladim seni.. umut fakirin ekmegidir.. diye bi laf var.. pozitif olmak iyidir bence, sonuc negatif olsa bile
Ben liseden sonra evlendim bir yıllık evliyim ve Bi çok hayalim evlilikle beraber çöp oldu evlenirken evlenince mutlu olucam deyip hepsini unutmuştum ama evlenince mutlu olamadım ve şimdi o hayalleri tekrar yaşıyorum

Ben liseden sonra evlendim bir yıllık evliyim ve Bi çok hayalim evlilikle beraber çöp oldu evlenirken evlenince mutlu olmucam deyip hepsini unutmuştum ama evlenince mutlu olamadım ve şimdi o hayalleri tekrar yaşıyorum
Daha cok gencsin, suan mutsuzsun ve ayakta durmak icin iyi gunlerin hayalini kuruyorsun. Bunu hepimiz yapiyoruz emin ol

Eski konularinizi bilmediyim icin bununla ilgili bir sey demiycem.
Ama ruyaniza giriyorsa demek ki, bilincaltiniza oturmus.
İnsani ayakta tutan hayalidir, hayalinizin olmasi cok guzel.
Eger esinizden boşanmak istiyorsaniz zamaninda ayrilip hayalinize kosun.
Yok eger bu sadece bir hayalse boş hayaller kurupta evliliyinizi yipratmayin ...

evet, sorunlardan kurtulmak adına hayal dünyasında yaşıyorsun...aslında o dünyadan çıkıp, şu ana gelsen, sorunlarına çözüm üretsen, yada hayatının güzel yönlerine odaklansan daha sağlıklı olur..

Peki vazmı geçmeliyim hayallerimden

Peki vazmı geçmeliyim hayallerimden
evliykende yapabilirsin herşeyi..boşanma fikrini aklından sil, boşanıpta ayakta durmak kolay işler değil.. boşanıp mücadele edeceğine, evliliğini kurtarmak adına mücadele et...

evliykende yapabilirsin herşeyi..boşanma fikrini aklından sil, boşanıpta ayakta durmak kolay işler değil.. boşanıp mücadele edeceğine, evliliğini kurtarmak adına mücadele et...
Eşim izin vermiyor içeriden okumama birde sürekli çocuk baskısı yapıyor

bi önceki konunu okudum... senin eşin çok sorunlu sıkıntılı bi tip... çok gençsin... abla tavsiyesi insan bu dünyaya bir kez geliyo lütfen zamanını o saçma evlilikte harcama.... ailenin yanına dön ve üniversite oku... ya da evliliğin süresince üniversite oku... sakın ola cocuk yapma.. ayaklarının üzeeinde dur ve boşan....

Eğer boşanmayacaksan boş yere hayal kurma derim. Sonra köksüz bağsız mutsuz kalıyorsun öyle.

Eğer evliliğinin herhangi bir kurtulur yanı yoksa, elinden geleni yaptığına da inanıyorsan harekete geç.

Boşanma fikri bir kez akıldan geçiyorsa herhalde mutlaka öyle veya böyle yaşanıyor yaa.

Diyorlar ya tiyatroda "Bir sahnede bir silah görünüyorsa, o silah mutlaka patlar."

O hesap bizimki de. Çocuk yokken boşan. Sonra inan daha zor herşey.

Evlisin mutsuzsun boşanınca bunu şunu onu yapıcam diye hayal kurman normalde boşanma aşamasındamısın böyle bi karar alındımı bunu anlatmamışsın sen beyninde bunları yaşıyorsunda evdeki adamın haberi varmı bunlardan onu anlamadım

Kurduğun hayalleri kizkardesimden aylarcaa dinledim ve sonunda patlak verdi istediği hayata eşini sevmesine rağmen adım atıyor ben korkuyorum onun için o korkmuyor ama mesleği var birikimi var belki atanır da bu yıl senin elinde ne var onları bı düşün ona göre adım at

Bosanmadan bilemezsinki. Anladgm kadaryla emin degilsin okadar istesen bosanir dusuncelerini gerceklestirme pesinde olursun. Gecmis konularina bakmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…