Gelecekte yaşamak

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Kk nın güzel hanımları merhabalar zaman zaman dertlerimiz olsa da hepiniz iyisinizdir inşallah.

Benim biraz komik , aslında garip bir derdim var. Ben gelecekte yaşadığımı farkettim. Yani hep bir gün gelecek o gün çok güzel olacakmış gibi. Ama o günün hangi gün olduğunu, nasıl bir gün olduğunu da bilmiyorum. İşte o gelecek güzel güne ulaşana dek kendimi oyalanıyormuş gibi hissediyorum, şu günler bir geçse modundayım. Bu nedenle her yaptığım şeyin bir an önce bitmesine bakıyorum. Örneğin, gezmeye gittik bitse de eve dönsek, çok eğlenceli bir filmdeyim diyelim bitse de çıksam, tatildeyim diyelim denize şu kadar girdik saat dolsa da çıksak gitsek duş alsam en basitinden böyle bu liste uzar gider . Her ama her şeye karşı böyleyim en sevdiğim yerlerde olayım yine de böyle. O anı yaşayamıyorum , hep bi sonrakine geleceğe geçme isteğindeyim.
Bu tarz durumlar yaşayanınız var mı ? Yoksa ben çok mu garip hissediyorum. Cidden bunu merak ettim hanımlar . Ve anı yaşayabilmek için ne yapabilirim ki acaba

Hayatı sırf sırası geldiği için mi Yaşıyorsunuz acaba?
Mesela gerçekten tatile ihtiyacınız var mıydı tatile giderken?
Bu bitse de gitsek modu, keyif almadığınızı, o ana ihtiyaç duymadiginizi düşündürdü bende.
Hani iş güç için tamam deriz de, tatil, film, arkadaşla vakit geçirme, her şeye söylemeyiz :)
Bir de o anın gelecekten neyi eksik?
Ne olsa o an, o an olacak?

Çocuklar olmadan önce bende öyleydim
Çok güzel bi yerde bile olsak oranın tadını çikarmak yerine hadi kalkıp eve gidelim modundaydim
Ama ne zaman benim zamanımı kendime ayıramadigim günler geldi o zaman dank etti kafam

Bugün de dünün geleceği değil mi? Geleceğe kadar yaşayacaksın diye bir garantin var mı? Bence anın tadını çıkar. Ben öyle yapıyorum arkadaşlarımla ailemle eşimle birlikte olduğumuz zaman benim için en güzel zaman ve son günmüş gibi kıymetini biliyorum hatta bazı anlar hiç zaman geçmesin istiyorum. Bence bu farkında olmakla alakalı. Yaşam sonsuz değil sadece anlardan oluşuyor bu yüzden her anın kıymetini bilmek gerekir

Şuan bende öyle hissediyorum sanki bi kaç ay sonra herşey değişecek ve herşey çok güzel olacak o ana bir an önce geçmek için rastgele yaşıyorum ama o an gelmiyor üç ay önce de öyle düşünüyordum hala gelmedi o an herşeyi erteliyorum güzel günlerde yaparım diye ama bu günümde de kötü sayılacak bişey yok sonra deli olduğumu düşünüp işime bakıyorum.

heh bu aynen ben çalışmıyorum acaba ondan mı ?

Sırf sırası geldiği için hmmm yani gitmem gerektiği için gitmek gibi mi ? Aç değilken yemek gibi

Sırf sırası geldiği için hmmm yani gitmem gerektiği için gitmek gibi mi ? Aç değilken yemek gibi

Aynen öyle.
Belki tatile ihtiyacınız yoktu yada ihtiyacınız olan deniz-kum-gunes değil, yeni yerler keşfetmekti .
Yada sırf sinemaya gitmek için gitmissinizdir.
Aslında ne o filmin türü sizi çekiyordur, ne de konusu vs.
Biraz bir şeyi yapmadan önce onu özlemeyi, ihtiyaç duymayi bekleyip deneyin

evet galiba haklısınız. Yeni bir yere gittiğimde yani hiç görmediğim o zaman daha çok anı yaşıyorum sanki. Seyahat ya resullallah diyorum o zaman

Bende öyleyim.
Mesela şuan Nisan ayının bir günü için yaşıyorum. (doğum günüm)
Sevgilim büyük bir sürpriz yapacağını, hatta hayalini kurduğum ülke için pasaport hazırlıklarına başlayacağımızı söyledi. :)
Yani bende de öyle bugün sanki sırası geçsin de o gün gelsin diye yaşıyorum, büyük ihtimalle o gün geçince başka bir günü bekleyeceğim sonra başka bir günü. Bu günümden pek keyif aldığım söylenemez. Tabi buna günlerdir evde depresyonda olmamında etkisi vardır.

ben kiyafet makyaj konusunda öyleydim. yaz gelsin söyle yaparim yok yok kis gelsin. güzel kiyafetleri stoklardim salak gibi. sonra dogurdum bir sene evde kaldim maaaalmisim oldum. is yerine esofmanla gidiyordum bazen. simdi en güzel esyalarimi, makyajimi yapip gidiyorum. isin garip tarafi millet ciddiye almaya basladi birden. diyorum beyin ayni degisen ne xD

hHahah bak bu da var bende. küçükken bisküvileri çikolataları stoklardım. Şimdi de elbiseleri dur şöyle bir gün olursa giyerim diye diye askıda etiketiyle çürümüş Veya bedeni küçülmüş giysilerime üzülüyorum .

Sürekli aynı şeylerse sarmıyordur artık birde hayatınız yoğun değilse farkına varamıyorsunuzdur özlemek lazm yani

Hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz bir şeyler var gibi geldi bana. Gelecek zamanda bu eksiklikler tamamlandığında hayatı yaşamaya başlayacakmış gibi mi hissediyorsunuz acaba?

galiba ama onlar da tamamlanır mı Allah bilir ? Zaten hayatta tam olan nedir ki ? Kime 4 4 bu hayat ? Belki şeyma subaşına

ikinci oglum dogduktan sonra boyle oldum ben, su gecsin de normale donucem, bu gecsin de artik mutlu olucam...
depresyonun esigindeymisim meger.
Su an daha ani yasiyorum ve daha normalim kesinlikle.
Bence biraz daha kendinizi dinleyin, su anda mutlu olmamanizin sebeplerine odaklanin.

bende her gün illa gezmeyi severim. Bu ara bir gün çıksam ertesi gün çıkasım gelmiyor. Evde iyiyim diyorum.

heh bu aynen ben çalışmıyorum acaba ondan mı ?
Yok canım sen kendini çok iyi anlatmışsın:) ke ndimi gördüm sende. Çalışsanda aynı şey oluyor. Mesela ben. Yarın işe gitsem sonra çabucak gelsem akşam olsa sonra hafta sonu olsa. Olsa da olsa..... Acaba kafanda ulaşmak istediğin bir hedef veya bir kişi mi var ki? Ben bebeğime kavuşmak için günler geçsin istiyorum çünkü:) gerçi o an gelse ne zaman doğurucam diye koştururum sonra ne zaman büyüyecek falan.. Yapı meselesi galiba.

Depresyonda olabilir misiniz? Vitaminlerinize baktırdınız mı hiç?

yok canım depresyonda değilimdir diye tahmin ediyorum . hatta bu aralar bayağı mutlu bile hissettiğim söylenebilir. Nazar değmesin 3 4 ay önce olsa depresyonda olduğumu düşünebilirdim ama şuan o ihtimal de yok. Bir ara çinko eksikliğim vardı ama pek üzerine düşmedim önemli bir eksiklik değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…