Şuan bende öyle hissediyorum sanki bi kaç ay sonra herşey değişecek ve herşey çok güzel olacak o ana bir an önce geçmek için rastgele yaşıyorum ama o an gelmiyor üç ay önce de öyle düşünüyordum hala gelmedi o anherşeyi erteliyorum güzel günlerde yaparım diye ama bu günümde de kötü sayılacak bişey yok sonra deli olduğumu düşünüp işime bakıyorum.
Sırf sırası geldiği için hmmm yani gitmem gerektiği için gitmek gibi mi ? Aç değilken yemek gibiHayatı sırf sırası geldiği için mi Yaşıyorsunuz acaba?
Mesela gerçekten tatile ihtiyacınız var mıydı tatile giderken?
Bu bitse de gitsek modu, keyif almadığınızı, o ana ihtiyaç duymadiginizi düşündürdü bende.
Hani iş güç için tamam deriz de, tatil, film, arkadaşla vakit geçirme, her şeye söylemeyiz :)
Bir de o anın gelecekten neyi eksik?
Ne olsa o an, o an olacak?
Sırf sırası geldiği için hmmm yani gitmem gerektiği için gitmek gibi mi ? Aç değilken yemek gibi
Aynen öyle.
Belki tatile ihtiyacınız yoktu yada ihtiyacınız olan deniz-kum-gunes değil, yeni yerler keşfetmekti .
Yada sırf sinemaya gitmek için gitmissinizdir.
Aslında ne o filmin türü sizi çekiyordur, ne de konusu vs.
Biraz bir şeyi yapmadan önce onu özlemeyi, ihtiyaç duymayi bekleyip deneyin
ben kiyafet makyaj konusunda öyleydim. yaz gelsin söyle yaparim yok yok kis gelsin. güzel kiyafetleri stoklardim salak gibi. sonra dogurdum bir sene evde kaldim maaaalmisim oldum. is yerine esofmanla gidiyordum bazen. simdi en güzel esyalarimi, makyajimi yapip gidiyorum. isin garip tarafi millet ciddiye almaya basladi birden. diyorum beyin ayni degisen ne xD
Hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz bir şeyler var gibi geldi bana. Gelecek zamanda bu eksiklikler tamamlandığında hayatı yaşamaya başlayacakmış gibi mi hissediyorsunuz acaba?
Bende öyleyim.
Mesela şuan Nisan ayının bir günü için yaşıyorum. (doğum günüm)
Sevgilim büyük bir sürpriz yapacağını, hatta hayalini kurduğum ülke için pasaport hazırlıklarına başlayacağımızı söyledi. :)
Yani bende de öyle bugün sanki sırası geçsin de o gün gelsin diye yaşıyorum, büyük ihtimalle o gün geçince başka bir günü bekleyeceğim sonra başka bir günü. Bu günümden pek keyif aldığım söylenemez. Tabi buna günlerdir evde depresyonda olmamında etkisi vardır.
Depresyonda olabilir misiniz? Vitaminlerinize baktırdınız mı hiç?bende her gün illa gezmeyi severim. Bu ara bir gün çıksam ertesi gün çıkasım gelmiyor. Evde iyiyim diyorum.
Yok canım sen kendini çok iyi anlatmışsın:) ke ndimi gördüm sende. Çalışsanda aynı şey oluyor. Mesela ben. Yarın işe gitsem sonra çabucak gelsem akşam olsa sonra hafta sonu olsa. Olsa da olsa.....heh bu aynen bençalışmıyorum acaba ondan mı ?
Depresyonda olabilir misiniz? Vitaminlerinize baktırdınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?