Gelecekten umudum var

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
Daha önce anlattığım gibi eşim sevgilimin döneminde bir aptallık yapmış eskort bir kadınla birlikte olmustu. Üstelik hpv bulaşmıştı. Hastalığı sonucu sıkıştırmam üzerine itiraf etmişti. Belki komik gelecek ama tövbe ettim demişti hergün ağlıyor af diliyor tövbe ettim diyor ve herşeyi haber veriyor hataya yer bırakmamak için. Sürekli kendinden nefret ettiğini bir daha asla böyle birşey olmayacağına yeminler ediyor. Bende bu dönemde sınava hazırlanıyorum memurluk icin ama hala uzak davranıyorum. Kabullenmem zor. En azından ayaklarım sağlam basmalı diye derse odaklanıyorum. Uzun zaman olmamasına rağmen bu durumu soruna döndürmedim ama en ufak hatasında tetikteyim. Kendi de bilir Benim gözümün kara olduğunu. Onu daha önce bu kadar üzgün ve pişman görmedim. Belki avuntu ama ümidim var gelecekten bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kafamı toplamaya çalışıyorum sizlerin fikirleri yardımcı oluyor bir daha böyle hatalarla karşılaşmamak için dua ediyorum umarım herşey güzel olur.

Bu hafta belli olacak pozitif çıkarsa ne yapmam gerekecek bilmiyorum ‍♀️

Eşim evlendikten sonra hastalığı farketti daha doğrusu en başta tek tük olan siğilleri sivilce olarak düşünmüş yayılmaya başlayınca anlaşıldı hastalığı anlayalı 2 ay olayı anlatalı 1 hafta oluyor. Kendimi kandırdığımı düşünebilirsiniz saygı duyuyorum ama bilseydi herhalde bulaştırmazdı çünkü tedavi süresince yaklaşmıyor bilemiyorum belki de iyi düşünmek istiyorum

İnşallah geçen hafta cuma doktora gittiğimde başka bir yere test için gönderdi ve bağışıklık sistemi güçlüyse bulaşmamış olabilir dedi hiçbir belirtinin olmaması tek temennim çünkü tam sınav zamanı tüm moralim çökecek kötü giderse

Bu hastalığın kuluçka süresi 2-6 ay arasındadır. Kaç aylık evlisiniz ki? Ben sevgililik döneminden olduğunu düşünmüyorum. Zaten aldatmanın en kötüsünü size yaşatmış eşiniz. Eskortlarla birlikte olan erkekler daha da iğrenç geliyor bana. İnş size bulaşmamıştır. Gelecekten umudunuz olsun ama bu adamla değil. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuğunuz varsa bile bu kişiyle evliliğinizi sürdürmeyin. Aldatmak insanın içinde olan bir şeydir. Değiştim diyen kişi (kadın ya da erkek ) yalan söyler. Yaptığı rezillik duyulmasın diye içindekini bastırıyordur ve fırsatını bulunca daha temkinli olacak şekilde yine aldatır.

Hastalık 1 yıldır var ama ilerlemesi son 1 aydır var yaktırdıkca cogalıyor. Bna söylediği o yönde

Sanırım sizin yerinizde olsam bende affedebilirdim :olamaz:evet eskort çok iğrenç ama aşkla aldatılmak daha da affedilmeyecek bişey benim için umarım hastalık size geçmemiştir sadece onun cezası olsun
o çeksin ceremesini

Daha önce anlattığım gibi eşim sevgilimin döneminde bir aptallık yapmış eskort bir kadınla birlikte olmustu. Üstelik hpv bulaşmıştı. Hastalığı sonucu sıkıştırmam üzerine itiraf etmişti. Belki komik gelecek ama tövbe ettim demişti hergün ağlıyor af diliyor tövbe ettim diyor ve herşeyi haber veriyor hataya yer bırakmamak için. Sürekli kendinden nefret ettiğini bir daha asla böyle birşey olmayacağına yeminler ediyor. Bende bu dönemde sınava hazırlanıyorum memurluk icin ama hala uzak davranıyorum. Kabullenmem zor. En azından ayaklarım sağlam basmalı diye derse odaklanıyorum. Uzun zaman olmamasına rağmen bu durumu soruna döndürmedim ama en ufak hatasında tetikteyim. Kendi de bilir Benim gözümün kara olduğunu. Onu daha önce bu kadar üzgün ve pişman görmedim. Belki avuntu ama ümidim var gelecekten bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kafamı toplamaya çalışıyorum sizlerin fikirleri yardımcı oluyor bir daha böyle hatalarla karşılaşmamak için dua ediyorum umarım herşey güzel olur.
Çok üzüldüm hıv virüsüne. Allah'im yardım etsin.

Nezamandir evlisiniz?
Hastalik bir arkadasin Dedigi gibi 2-6 ayda cikiyormus
Affetseniz bile onu kaybetmekten korkmadiginizi hissettirin, vazgecilmezim sanmasin kendisini, o sizi kaybetmekten korksun

Hpv yani siğil virüsü bu da korkulacak birşey ama çok şükür hıv değil teşekkürler
Canım yanliş anlamişim kusuruma bakma lütfen. Olsun yine de Allah'tan hıv değilmiş. Tabi diğeri de tehlikeli mi bilmiyorum ama Rabb'im esenliğe ulaştırsın tez zamanda.

Canım yanliş anlamişim kusuruma bakma lütfen. Olsun yine de Allah'tan hıv değilmiş. Tabi diğeri de tehlikeli mi bilmiyorum ama Rabb'im esenliğe ulaştırsın tez zamanda.

Teşekkür ederim insallah bende birşey yoktur dönem dönem özellikle akşamları gelen sinirlenmeler dısında

Back
X