Gelecekten umudum var

kan almadılar eşimden diyor o mümkün değil
dediğiniz mantık tamam ama kan vermemiş adam o nasıl oluyor
doktorundan nikah işlemlerini yapan memura kadar zan altında şuan

Kan alınmıstır mutlaka kan vermeden olmaz evlilik islemi. Ama kanda çıkmamıs olması cok normal çunku her hpv genital bolge sigili olarak gecmiyo. Bu yuzden onemsenmemis olabilir

Canım kan uyuşmazlığı için yapılan testlerde o hiv virüsüne de bakılıyır. Ciğerlere varana kadar bakılıyor. Herhangi bir hastalık varsa raporda görünür zaten.
Bacim hiv degil hpv hpv hpv... hiv bambaska bir konu. Konu sahibinin kafasini kurcalama. Oyle kanda cikan bir hastalik degil bu.

kan almadılar eşimden diyor o mümkün değil
dediğiniz mantık tamam ama kan vermemiş adam o nasıl oluyor
doktorundan nikah işlemlerini yapan memura kadar zan altında şuan
Tahlil sonucuna göre verilen rapor sonrası nikah icin rapor gidiyor doktoru raporu vermiş olabilir bilmiyorum ama kan filan vermedi o dönemde konuştuk çok iyi biliyorum

Bencede hasta olmasa söylemezdi

Tamam işte şimdi de sana söylerken ben seni evliyken aldattım siyemezdi,bırakır gidersin diye.
Adam sevgililik döneminde yaptım diyor ki kafan karışsın. Seni aptal yerine koymasına izin verme.
Olan olmuş artık evet ama en azından doğruların farkında ol ve ona göre davran.
Testin umarım temiz çıkar ama bildiğim kadarı ile sana bulaşmaması imkansız salyadan bile bulaşıyor.

Bacim hiv degil hpv hpv hpv... hiv bambaska bir konu. Konu sahibinin kafasini kurcalama. Oyle kanda cikan bir hastalik degil bu.
Canım her ne ise, karıştırıyor olabilirim isimleri yabancıyım!
Benim ülkemde farklı bu isimler. Aids den bahsedilmiyor mu konuda? Nasıl kanda çıkmıyor? Konu sahibinin nesini daha fazla karıştırmim kafasını?

Canım kan uyuşmazlığı için yapılan testlerde o hiv virüsüne de bakılıyır. Ciğerlere varana kadar bakılıyor. Herhangi bir hastalık varsa raporda görünür zaten.
çok haklısınız ben sarılık bağışıklığımın düşük olduğunu bu testlerde öğrenmiştim mesela.

Tamam işte şimdi de sana söylerken ben seni evliyken aldattım siyemezdi,bırakır gidersin diye.
Adam sevgililik döneminde yaptım diyor ki kafan karışsın. Seni aptal yerine koymasına izin verme.
Olan olmuş artık evet ama en azından doğruların farkında ol ve ona göre davran.
Testin umarım temiz çıkar ama bildiğim kadarı ile sana bulaşmaması imkansız salyadan bile bulaşıyor.
Hpv hiv degil hpv.
Hpv hiv yani aids degil. Genital bolge ucugu. Cinsel yolla bulasan olumcul olmayan kan degerleri ile degil urolog kadin dogum cildiye hekimlerinin tani ve teshis koyabilecekleri. Smear vb testler ile oradan alinan parca salgi vs ile tanisi koyulabilen bir hastalik. Ay aldatti aldatti. Adamin gunahini alip konu sahibin kafasini karistirmayin ya.
Olabilir sevgililik doneminde hata yapmistir. Hele cinsellik yasamiyorsaniz hayat gorusu de rahatsa olabilir. Pismansa uzatma. Ne icin pisman oldugunun onemi var mi?
Esin kan vermistir ama orada bir belirsizlik var. Kani vermeyi devlet sart kosuyor ki belli yerlerde yapiliyor.

Benim ülkemde farklı bu isimler. Aids den bahsedilmiyor mu konuda? Nasıl kanda çıkmıyor? Konu sahibinin nesini daha fazla karıştırmim kafasını?
Aids değilmiş. Siğil. Gözle teşhis edilebiliyor sadece.

neyse sonuç olarak siz de kendinize dikkat edin
temasla bulaşıyor tam ilişki değil temas bile yeter

ve kadınlar hpv ile daha çok acı çekiyor
tedavisi de yok

Arkadaşlar netten biraz araştırdım evlilik icin engel olmuyormus yani testte belirtiliyor mu bilmem ama evliliğe engel değil diyordu doktor sitesi

Hayir aids degil. HPV HPV HPV. Genital bolge ucugu. Konuyu dikkatli okuyun lutfen cinsel bolgede sivilce ile aidsin ne alakasi var azicik mantik azicik dikkat. Bama bile esimin beni aldattigini soylediniz. Hamilesiniz anliyorum da lutfen azicik empati ya.

Hpv hiv degil hpv.
Hpv hiv yani aids degil. Genital bolge ucugu. Cinsel yolla bulasan olumcul olmayan kan degerleri ile degil urolog kadin dogum cildiye hekimlerinin tani ve teshis koyabilecekleri. Smear vb testler ile oradan alinan parca salgi vs ile tanisi koyulabilen bir hastalik. Ay aldatti aldatti. Adamin gunahini alip konu sahibin kafasini karistirmayin ya.
Olabilir sevgililik doneminde hata yapmistir. Hele cinsellik yasamiyorsaniz hayat gorusu de rahatsa olabilir. Pismansa uzatma. Ne icin pisman oldugunun onemi var mi?
Esin kan vermistir ama orada bir belirsizlik var. Kani vermeyi devlet sart kosuyor ki belli yerlerde yapiliyor.
Ölümcül olmayan derken?

Hpv salyadan bulasmaz genital yolla bulasır. 20 yasinda kaparsin birsey yok 40 olursun bi bakarsin sigil bu nerden geldi dersin. Bence konu sahibini yanlis yönlendirmeyelim.

Arkadaşlar netten biraz araştırdım evlilik icin engel olmuyormus yani testte belirtiliyor mu bilmem ama evliliğe engel değil diyordu doktor sitesi

tatlım o virüsün senin rahim ağzına yerleşip
tedavisi de olmadan her ay gidip yaktırman gereken kabarcıklarla acı dolu bir hayat yaşamayı ve annelikten bir süre ya da sonsuza dek uzak kalmayı göze alırsan engel değil tabi

Konu sahibi konun gercek mi degil mi bilmiyorum ama bu hpv mevzusunubdaha once acan biri daha vardi evli degildi. Eger sen o degilsen bu hastalik oyle cok buyutecek bisey degil ya. Amannn olmeyeceksin. Dikkatli yasayacaksin. Rahim agzi kanserine dikkat edeceksin. Dogumun muhtemelen sezeryan olacak hepsi bu.
Uzatma bence. Hayatinin keyfini cikar jerkes hata yapabilir.

Hpv hiv degil hpv.

Adamın günahını mı alıyorum? Kadın aldatıldığını biliyor zaten farklı birşey söylemiyorum! Konuya odaklanın bence başkalarının yorumlarına karışıp polemik yaratmaya gerek yok şu durumda. Kadının kafası zaten yeterince karışık benim konuşmam onu etkilemiyor.

Hayir aids degil, hpv. Kadinlarda rahim agzi kanserine neden olabiliyor. Hatta infertileteyede neden oluyor diye biliyorum. Yani yinede tehlikleli bir hastalik.

Bilemiyorum ama ben eskort ile ilişkidense aşık olmuş olmasını daha kolay sindirirdim. Moral vermeyi çok isterdim ama hayatınız boyunca ona bakıp bu olayları hatırlayarak tekrar sevmek kabullenmek zor olabilir. Sabır diliyorum. Ayrıca sizede bulaştırmış olması ihtimali çok üzücü. Hiç muhattap olmadığınız bir kadının pisliği masumca eşiyle yatağa giren size neden ulaşabilsin?

Back
X