Gelecekten umudum var

Canım her ne ise, karıştırıyor olabilirim isimleri yabancıyım!
Benim ülkemde farklı bu isimler. Aids den bahsedilmiyor mu konuda? Nasıl kanda çıkmıyor? Konu sahibinin nesini daha fazla karıştırmim kafasını?
merak ettim, siz nerelisiniz acaba? hiv ve hpv denen şeyler virüs ismi, hastalık değil. virüslerin diğer dillerde isimlerinin değiştiğini hiç duymadım, bilimsel adlandırmalar bunlar

merak ettim, siz nerelisiniz acaba? hiv ve hpv denen şeyler virüs ismi, hastalık değil. virüslerin diğer dillerde isimlerinin değiştiğini hiç duymadım, bilimsel adlandırmalar bunlar
Bu konuda birtek ben karıştırmadım bir bayan daha vardı aids ile karıştırıp kan testinde çıkan yen. Onu da alıntılayın isterseniz?

Teyzenizin ilişkisi olup olmadığını nereden biliyorsunuz. Eşi ölmüş diye 7 yıl yas tutmak zorunda diye bir kural mı var. Hpv virüsü çoğunlukla cinsel yolla bulaşan bir virüstür. Adam açık bir şekilde eskortla birlikte oldum demiş ve kendini aklamak için tarihleri değiştirmiş. Konu sahibi boşanır boşanmaz. Orası bizi ilgilendirmez fakat eşi tarafından kandırılan bir kadın var. Onu uyarmak bizim görevimiz. Hpv virüsü ölümcül diyen olmadı. Bu virüs sonrası oluşabilen adlarını yazmak bile istemediğim tehlikeli hastalıklar var. Siz maşallah dudakta çıkan küçük bir uçuktan bahsediyor gibi konuşuyorsunuz. Ayrıca konu sahibi hemen doktora görünün siz de. Normalde doktorlar hastanın eşini de muhakkak çağırırlar. Belki ben dikkat etmedim gitmişsinizdir ama gitmediyseniz ihmal etmeden gidin.
Teyzeyle bayagi samimiyiz canim. Soyledigi cumleyi buraya yazarsam ban yerim. Kisaca 7 yildir gormedik bizim herif cok gormus biri bozukmus bize bylastirdi oldu. Yas tutuyor demedim. Amannnn nasil dusunurseniz dusunun. Buvisin marematigi bu. Hoskalin.

Bu konuda birtek ben karıştırmadım bir bayan daha vardı aids ile karıştırıp kan testinde çıkan yen. Onu da alıntılayın isterseniz?
ben karıştırmanıza bir şey mi dedim ki, neden onu alıntılayım?
ben “yabancıyım, benim dilimde ismi farklı” dediniz diye sizi alıntıladım.
okursanız eğer yazdığımı…

Testin sonucu 10 güne belli olacak ama görünürde birşey çıkmadı rahimde vs

Back
X