Gelelim kendi sıkıntımıza

İnş sende öyle olmaz canım o dengeyi kurarsınız. Yengem iki tAne olduğu için yetemedi. Çocuk gece gündüz teyzemleydi alıştı tabi. Sen akşam kontrolü ele alacaksın gündüz onunla uyuyup akşam seninle oynayacak ve öyle bitanem sorun olmaz inş sadece iyi gözlemle takib et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim hic bir anneye bu durumu yasatmasin dusunmesi bile cok aci insallah o denli sorun yasamayiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide yaşlıların elinde büyüyen çocuklar farklı oluyor ama anladığım kadarıyla sizin yanınızda kalıyor. Çift müdahaleye engel ol çocuk bir kişinin sözünü dinlesin Buda sen olmalısın. Sonuçta o büyüttü bi tane işte eşini çıcuğunuda sen büyütecejsin. Eşinin yanında olup seni anlaması çok güzel bazı yanlışlıkları ona düzelttir sen kötü olma boşuna

O bizim alt katta oturuyor disiplin konusunda müdahale etmemesi gerektigini cok iyi farkinda en azindan acik acik konustuk bunu o sadce gunluk ihtiyaclarini ve benim yapmasini istemedigim seyleri yaptirmayacak (umuyorum bakmaya başlayınca gorecegiz)

Iyi o zaman daha iyi. Sürekli onunla olmayacak üçünüzün olduğu zamanlarda olacak ve emin ol daha kalıcı izler sizden olacak çocuklar çok akıllı ve anlıyorlar sen hiç üzme tatlı canını. Hem severek bakacak öyle düşün inş kötülük yapmayacak. İçin rahat olacak. Sende sevgini verebildiğin takdirde sorun olmaz inşş canım güzel düşün güzellikler olsun hayırlı geceler

Iyi o zaman daha iyi. Sürekli onunla olmayacak üçünüzün olduğu zamanlarda olacak ve emin ol daha kalıcı izler sizden olacak çocuklar çok akıllı ve anlıyorlar sen hiç üzme tatlı canını. Hem severek bakacak öyle düşün inş kötülük yapmayacak. İçin rahat olacak. Sende sevgini verebildiğin takdirde sorun olmaz inşş canım güzel düşün güzellikler olsun hayırlı geceler

Icimi cok ferahlattin canim cok sagol guzel dusuncelerin sanada guzellikler getirmesini dilerim sanada hayirli geceler

Canim benim kv dede istedigi gelin okumus olmasim ev kizi olsun ki bizide yonetebilsin derdindeydi ama nerde artik kv lerin gelin sectigi o kadar yaygin degil benim kv m yazin tum gun dışarda komsularla oturur benim cocuguda daha ayaklanmadan sokaklarda tutacak gelen gidenin kucagina verecek diye aklim gidiyor tamam cocuk tabiki sokakta oynayacak sosyallesecek ama herseyin bi yasi var bende demiyorum ki ev cocugu olsun nede olsa erkek bebek . Senin haksizim dedigin duruma gelirsek illaki bizim de hatalrimiz vardir ama buyuklerin de hosgormesi lazim ara sira anlat derdini dok arkadasim icini sende ;)

Aynen benim ki de öyle alıp çocuğu komşularıyla oturup onun bunun kucagına vermek istiyo. Kız valla hiç saygı da kusur etmem ben. Ki yanlış bişe yapsam aklıma takılır hemen de özür dilerim nerde yanlış yapıyor um bilmiyorum. Eşimde ayrı bi cins hiç sevmez böyleçocuğu kimseye yaklaştırmaz. Annesi komşularını getirir gelir eşim çok kızardı. Kimseye vermeyin kucagına der annesi de eşim yokken onun bunun kucagına verir. O bi yandan eşim bi yandan off off ;)

Oğlum demesi doğal olabilir belki ama bunu beni dışlayarak, çocuğu benden uzaklaştırarak, beni evinden kovarak yapması hiç doğal değil bence.istiyo ki oğlum hep onda kalsın ben gidiyim. Bi defa bile bak anne nerde anne dediğini duymadım, sürekli benden uzaklaştırıyo canım oğlum dokunma oğlum a diyo bana, neresi doğal acaba bunun.benim annem neden bunları yapmıyo ki peki.

sizin yazdıklarınıza hitaben yazdım yazımı tabiki sizin aranızda geçenleri bilemem.

Back
X