müşteriysen
müşterılığını bil.
seçenekler nedir canım
Aman ne cabuk yazdiniz
Hosgeldiniz yeni gelen bacilar
Buyurma işlemine bakıyorum derken ? Hani sofrayı kaldıracağımız zaman ki buyurma işlemi mi evet evet buyurun o zamanben napiyimm ben sadece buyurma islerine bakiyomm hehehe
oo oyle yiyip kacana cacik macik yok sen git sirinler koyune yeni yeni sirinler ekle
hiyar,semizotu,ispanak
hiyar,semizotu,ispanak
hahahahahaha şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak, şirinler köyü kahvesinden adam toplayıp basacam topiğinizi
Ispanaklı cacığı ilk defa duyuyorum :44:
Hoşbulduk sizde hoşgeldiniz
Buyurma işlemine bakıyorum derken ? Hani sofrayı kaldıracağımız zaman ki buyurma işlemi mi evet evet buyurun o zaman
tweety spesiyali
Bu cacık tarifini Temel Reis'in çizgi filmlerinden almış olmalı
ispanak hani pisirilip yogurtlaniyor :26:Ispanaklı cacığı ilk defa duyuyorum :44:
hahahahahaha şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak, şirinler köyü kahvesinden adam toplayıp basacam topiğinizi
Hoşbulduk sizde hoşgeldiniz
Buyurma işlemine bakıyorum derken ? Hani sofrayı kaldıracağımız zaman ki buyurma işlemi mi evet evet buyurun o zaman
Şirin babayı çağırmayı unutmayaşlı ya anında gömeriz yere
az önce 2 tost yedim, yanında iyi gidermiş bunlar ,demek ki servisiniz çok yavaş vaktinde gelmiyooo
yapsinn dogalgaz uretimine basliyorummGece gece gaz yapmasın
tostmuuaz önce 2 tost yedim, yanında iyi gidermiş bunlar ,demek ki servisiniz çok yavaş vaktinde gelmiyooo
Bu cacık tarifini Temel Reis'in çizgi filmlerinden almış olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?