gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

En son dizi hakkında konuşmuşlar . Dizi izliyor olmalı .

Sen ne yapıyorsun gül

Yada esi evdedir esi olunca gelemiyor o digerlerini bilmiyorum,bende napiyim canim uykum hic yok cunki kulak agrisi icin ilac iciyorum oda uykumu getirmiyo
Esim uyudu bende tv ye bakip burda dolaniyorum,sen napiyosun ?
Nerden katiliyosun sen ? Ben fransadan

Türkiye'den ..
Ne yapayım canım bende bi yandan televizyona bakıyorum bi yandan da buraya bakıyorum bir kaç konu okuyorum . Surrender bitlisi müzik bölümünde konu açmış beğendiği videoları yüklüyor.Reptomimde bu sayfada ama ne zaman yazacak merak ediyorum doğrusu :44:

Hmm turkiye guzel yerdir bilirim
Bende pek konu okumam bazen denk gelince okuyorum arastiririm bazen eski konulari hortlatmak icin :)

Hmm turkiye guzel yerdir bilirim
Bende pek konu okumam bazen denk gelince okuyorum arastiririm bazen eski konulari hortlatmak icin :)

Bende denk geldiğim bir kaç konuyu okuyorum

Bazı konuları okurken gerçekten çok sıkılıyorum . Ben şimdi kk vitrinimdeki moda defterime gidiyorum bir kaç kombin paylaşıp geleceğim .Burda kal Gül kokulu

Bende denk geldiğim bir kaç konuyu okuyorum

Bazı konuları okurken gerçekten çok sıkılıyorum . Ben şimdi kk vitrinimdeki moda defterime gidiyorum bir kaç kombin paylaşıp geleceğim .Burda kal Gül kokulu

Tamam burdayim hadi git gel bekliyorum seni

ben de nişanlanayım artık ya hu olmuyor boyleee:84::84:

sevdıcegi de onunla korkutuyorum zaten
bayan dedıgın eli maşalı olmalı .
nişanlısın bunlardan haberın yok

Yıllardan beri kadına uygulanan şiddetin acısını çıkartacağa benziyorsun .Seni alacak adam ya sumocu olmalı yada uzak doğu sporlarıyla ilgileniyor olmalı .Yoksa elinden kurtuluşu olmaz

Yıllardan beri kadına uygulanan şiddetin acısını çıkartacağa benziyorsun .Seni alacak adam ya sumocu olmalı yada uzak doğu sporlarıyla ilgileniyor olmalı .Yoksa elinden kurtuluşu olmaz

hıı şunu bileydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…