En son dizi hakkında konuşmuşlar . Dizi izliyor olmalı .
Sen ne yapıyorsun gül
Yada esi evdedir esi olunca gelemiyor o digerlerini bilmiyorum,bende napiyim canim uykum hic yok cunki kulak agrisi icin ilac iciyorum oda uykumu getirmiyo
Esim uyudu bende tv ye bakip burda dolaniyorum,sen napiyosun ?
Nerden katiliyosun sen ? Ben fransadan
Türkiye'den ..
Ne yapayım canım bende bi yandan televizyona bakıyorum bi yandan da buraya bakıyorum bir kaç konu okuyorum . Surrender bitlisi müzik bölümünde konu açmış beğendiği videoları yüklüyor.Reptomimde bu sayfada ama ne zaman yazacak merak ediyorum doğrusu :44:
Hmm turkiye guzel yerdir bilirim
Bende pek konu okumam bazen denk gelince okuyorum arastiririm bazen eski konulari hortlatmak icin :)
Bende denk geldiğim bir kaç konuyu okuyorum
Bazı konuları okurken gerçekten çok sıkılıyorum . Ben şimdi kk vitrinimdeki moda defterime gidiyorum bir kaç kombin paylaşıp geleceğim .Burda kal Gül kokulu
Tamam burdayim hadi git gel bekliyorum seni
Hosgeldinn
Sen evli misin ?
boşandım :) evlilik de ne yahu :)
Hayirli ugurlu olsun canim.. Artik misafirsinYok canım evli değilim nişanlıyım ben
Allah kısmet ederse evlilikte olacak :) Hoşbulduk bu arada aldım mesajını 10 dakikam dolsun döneceğim ordan sana
boşandım :) evlilik de ne yahu :)
Sen bizlere evliliğin ne olduğunu sormuşsun bizde sana boşanmanın ne olduğunu soralım
ben de nişanlanayım artık ya hu olmuyor boyleee:84::84:
ilk başlarda insanı intihara sürükleyebilecek bi boşluk. ama benim 8 yıl oldu. şu an çok mutluyum. gönlümce yaşabiliyorum.
Hayirli ugurlu olsun canim.. Artik misafirsin
tmm canim
:44::44:
Aceeye gelmez bu isler kiz
ne acelesi??
3yılı devirdik halaaa sevgiliyiz :26:
benım ne eksıgım var pileli kızdan sankiii
Sen o elindeki cetvelle zor evlenirsin biraz
sevdıcegi de onunla korkutuyorum zaten
bayan dedıgın eli maşalı olmalı.
nişanlısın bunlardan haberın yok
Yıllardan beri kadına uygulanan şiddetin acısını çıkartacağa benziyorsun .Seni alacak adam ya sumocu olmalı yada uzak doğu sporlarıyla ilgileniyor olmalı .Yoksa elinden kurtuluşu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?