gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

öyle bilmiyorumki bende annem de oyun oynuyordu bilgisayarda sonra o gitti uyumaya bana kaldı bende uyuyamıyorumki.Sen niye uyumadın hem

benim uykum yok bide cok tatli yedim heralde midem bulanmaya basladi kalkip uyumayi dusunuyorum

ben cikiyorum canim zaten kac saatir pcdeyim sozde girmicektim ama bi girince cikamiyorum uzaklasmam lazim bilgisayardan ALLAH RAHATLIK VERSIN...tekrardan hayirli bayramlar !

benim uykum yok bide cok tatli yedim heralde midem bulanmaya basladi kalkip uyumayi dusunuyorum

Afiyet olsun. Bende uyurum şimdi.Bende bugün sarma çok yedim sarma yemeyi çok seviyorum.Baklavaylada dans ediyorlar tabağımda ikisi çok güzel gidiyor. :125:
Öptüm iyi geceler :119:

nerdesiniz kizlaaaar..

mervikte ortalarda yok kac gundur ?

gul kesin baklava aciyordur

Benim hiç bir işim yok tatilin keyfini çıkartıyorum stresli üzüntülü mutlu derken bu bayramda gelip geçiyor,,

nasılsın canik
tatlı yaptım mııı

bize gelen giden olmaz tatli bizim neyimize

ama irmik tatlisi yaptim kendimize onuda kaliba koydum esimde sen isten gel merak et tadina bakmak icin tam ortasindan yemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…