gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

[video]http://www.youtube.com/results?search_query=melih+g%C3%B6rg%C3%BCn+biri+v arm%C4%B1%C5%9F&oq=melih+&gs_l=youtube.3.0.0l10.904.3448.0.5930.8.7.1.0.0.0. 182.903.2j5.7.0...0.0...1ac.1.dfpfIdz-q7Q[/video]

ahhhh ahhhh

40 yıl içmesem aklıma bile gelmez

Valla en son gecen sene icmistim onda da midem bulanmisti icememistim

Bi dünyanın en güzel kadını benim diyenden korkacaksın

Birde dünyada tek çayı sevmeyen benim diyenden korkacaksın

Sonuç : Bu diyen insanlar hiç bir zaman tek değildir

Oyle valla hic sevmemmm hicc . Herkes bana uzayli gibi bakiyo

simdi sarki soyleyen kiz ne guzelmis saclarina bayildim

Valla en son gecen sene icmistim onda da midem bulanmisti icememistim

Oyle valla hic sevmemmm hicc . Herkes bana uzayli gibi bakiyo

Acaba şu anda uzaylılarında ;tıpkı tivinin konusu gibi ''canı cacık isteyen uzaylılar buyursun''adı altında bir konusu var mı ki ?

Onlarda kendi aralardında ''herkes bana insan gibi bakıyor'' diye dedikodu yapıyorlar mı ki

Çok merak ediyorum

Acaba aralarında tıp kı lili ve sur gibi çayı sevmeyen manyak uzaylılar var mı ki ?

Acaba aralarında tıp ki ben gibi hem pileli olup hem de pireli olay güzel mi güzel bir uzaylı hatun var mı ki

kiz sen benim konu basligimi nerenle okudun acaba

Masallah masallah .d
uzayda hayat var tabı ya .d onlardan cay sevmeyenlerde vardır ıllakı..
neyse onlara selamlarımızı yollayp dunyamza donelm..
bu acunda ıyıce alkıs manyagı olmus. hadıseyı dogdugu ıcn alkıslıyoruz

Merveden haber var mı:26:

yok ablam ya faceden msnden burdan yazdim hatta mesaj attim telden cevap atmadi ariyacam ama esi raahatsiz olursa diye aramiyorum INSALLAH yazar biran once,
belki bayram nedeniyle memlekete gitmistir ama donerdi simdiye kadar bilmiyorum bende merak icindeyim umarim bir sorun yoktur herseyi yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…