gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

evet canım..cok denedım tek basına uyutmayı ama yıkıyor ortalıgı bende dayanamıyorum..ne yaptıysam duzen saglayamadım..cocukta bı sıkıntı var ama anlamadım..mesela mama yedırdım 9 gıbı 11 gıbı devam sutu 12 ye gelırken uyudu dedım bı baktım yarım saate uyandı tekrar kaka yaptı rahatladı..ılle yedıgını cıkaracak anlamadım gıttı aman neyse saglıgı yerınde olsun da gececek nasılsa

Almanya’da yapılan araştırmaya göre 6 aydan itibaren anne veya baba bebeğin yatağının yanında oturursa, bebek daha iyi uyuyor.

Çocuk ve Gençlik Doktorları Meslek Birliği’nden Monika Niehaus, “camping out” olarak adlandırılan bu teknikte

bebeği uyutup sonra odayı terk etmek gerektiğini söyledi. “Kontrollü yatıştırma” adlı diğer bir teknikte ise ebeveyn ağlayan bebeğine artan aralıklarla ilgi gösteriyor,

bebek böylece kendi kendine uykuya dalıyor. Uzmanlar, anne ya da babanın yatağının yanında oturmasının bebeğin uykuya dalmasını yardımcı olduğunu söyledi.

evet..kızımla beraber yatıyorum benDE..yatmazsam hıc uyumuyor neredeyse

ya bu sinek ne sasmis bu havada oldurmek istemiyorum ama elimden bir kaza cikacak

simdi oldurecem bir suru is cikacak basima oldurdugum yeri silmem lazim sinekligi yikamam lazim sonra ellerimi yikamam lazim bir suru is eceliyle olmesini bekliyorum

Dayanabilirsen iyi etmiş olursun.
Ama durmaz o sinek yerinde gel beni öldür der, vızvızlaması seni çıldırtmaya yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…