gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ben patlamaya hazir bomba gibiyim her an amile kalma riksim vardi tweety im
Allah size de nasip etsin

sen gec geldin be kizim

Kiz bi biz patlayamadik anam hicte kolay degil oyle hamile kalmak
Ne guzel zahmetsizce kalabildiysen canim,kiz senin kiz kac yasinda ?

kız hayalet hayalet ne geziyon ortalıkta

daha yeni deşifre ettin kendini

amaan dert ettigin seye bak kiz.. Ne guzel iste abi kardes 1,5 yildan ne olurki ,benimde olsada keske arasi 5 yil felan olsa

öyle tabi de büyük çocuk okul yaşına geldiğinde küçük çocuğun da şöyle bi 3 yaşında olması lazım ki okula gidip gelirken daha rahat götürebilesin

küçük olunca benimki gibi yok mızmızlığı yok uyku saati fln çok zor oluyor

canım hem eşimin yaşı nedeniyle hem de ikinci doğduğunda diğeri neredeyse üç yaşında oluyo yeterli bence çok fark da iyi değil ya

Anladim canim tabi hersey nasip Allah ol derse ne zaman olursa olsun olur elbet..
Esin kac yasinda senin ?

Seninkiler kac yasindalar simdi ?
Esimd bana diyoki ilki olunca dogduktan 6 ay sonra ikinci icin calismaya basliyalim diyo,hani zor oluyoya agzi yandi sutten
Bende Allah bilir olsun demekle olmuyo dedim goguslerim sisiyo ve agriyolar :44:

Seninkiler kac yasindalar simdi ?
Esimd bana diyoki ilki olunca dogduktan 6 ay sonra ikinci icin calismaya basliyalim diyo,hani zor oluyoya agzi yandi sutten
Bende Allah bilir olsun demekle olmuyo dedim goguslerim sisiyo ve agriyolar :44:

oğlum eylülde 6 yaşını doldurdu

kızım da şubatta 2 yaşını dolduracak

kız daha önce de böyle belirtiler olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…