egiticiligi bilmem ama eskiden kanald de showda filan oynardi simdi hic yok ozel kanallar var cizgi film icin
Ne oldu:26::44::
Cok cnm SIKILIYO,hic birsey yapmak hic birseyle ugrasmak istemiyorum.. Yasamaktan zevk almiyorum hic
bugün hepiiz öyle canım ne oldu bilmem havadanmıdır nedir
Yok abla normalde oyle degilim,bebek meselesi iste esim surat yapiyo olmuyo diye...
Evlendigime pisman oldum anamin dizinin dibinde otursaydim keske 25 yasima kadar
ne kadar oldu evleneli üzülme canım herieyin çaresi ardır mutlaka birde çok haklısn ne varsa erlkenden evlenecek benim kızlarımda erkenden evlendiler
2010 da evlendik 1,5 yil felan istemedik cocuk,umursamadik yani.. Sonra tedaviye baslayim dedim adet sokturucu ilac verdi ilk doktor oda yumurtlamama yardimci olmadi ztn yumurta takibi istedikce erteledi hep,2. doktorumda erkek ve 2 aydir klomen tedavisi goruyorum.. InsAllah olur yilbasina denk geldigi icin bu ayi atladik obur aya gidicem yine keske kendiliginden olsa,ama imkansiz gibi bisey
2010 da evlendik 1,5 yil felan istemedik cocuk,umursamadik yani.. Sonra tedaviye baslayim dedim adet sokturucu ilac verdi ilk doktor oda yumurtlamama yardimci olmadi ztn yumurta takibi istedikce erteledi hep,2. doktorumda erkek ve 2 aydir klomen tedavisi goruyorum.. InsAllah olur yilbasina denk geldigi icin bu ayi atladik obur aya gidicem yine keske kendiliginden olsa,ama imkansiz gibi bisey
Ya esin neden boyle yapiyor,senin elinden gelen birsey yok hersey ALLAHTAN belki kismetimizde cocuk yok herkes hemen anne baba olacak diye birseyde yok senide yipratiyo kendinide biraz herseyi oluruna biraksa olacak belki stresr sokuo senide birseyi ne kadar istersen o kadar olmazmis sanada yazik degilmi nedir bu sana cektirdigi eziyet ayni sorun onda olabilirdi sen boylemi yapacaktin ona insan biraz anlayisli olur nasil dusunuo anlamadimki
Yok orasini dusunmuyo galiba,elalem hemen yapiyo biz ugrasiyoruz diyo..
Gecende Allaha cok sukur ben saglikliyim dedi,1 gun boyunca agladim sanki ben kisirmiyim,doktor sorun yok olmamasi icin dedi ama olmuyo...
Konusmuyo susuyo kosesine cekiliyo,kac kez konustuk biraz oluruna birak tmm mi diye tmm dedi ama her ay ayni seyler...
Koskoca sehir ustume geliyo daraliyorum...
Ailem yok kimsem yok destek gormem gerekirken hic birsey goremiyorum...
Onunda dertleri var gercekten bi rahat ani yok,birde bebek olmayinca oda boyle yapiyo iste...
Allahim var derdimden buyuk ne yapabilirm ki
anlayissiz bi esin var hemde hic anlamiyo halden...
herkes her istediginde olmuyo bi anlasa elalemmis,
herkes kendisinden sorumlu seni uzunce mutlumu oluyor,
belki sana biraz destek olsa sende kurtulacaksin bu stresten ama nerde..
bosver ALLAHA havale et..
ama seni boyle uzmeye hic hakki yok..
lavinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?