gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ay istanbulda bi engelli vatandas kulubesinde soguktan donup ölmüs uzuldum ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH ALLAH HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH(AMIN)

Evt cnm ben de cok uzuldum simdi yatkta onu dusunuyordum bu sogukta disarda olan varmidir diye. Biz boyle sicak yataklarda uyurken allah disardakilerin, evde olup yakacak bisey bulamayanlarin yardimcisi olsun.

Evt cnm ben de cok uzuldum simdi yatkta onu dusunuyordum bu sogukta disarda olan varmidir diye. Biz boyle sicak yataklarda uyurken allah disardakilerin, evde olup yakacak bisey bulamayanlarin yardimcisi olsun.

AMINNN arkadasim..yanliz yasiyormus galiba simdi haberlerin tekrari yayinlaniyor ya orda gordum uzuldum gercekten bizim en azindan basimizi sokacak bir evimiz var olmayanlar ne yapsin,
ALLAH BUGUNUMUZU ARATMASIN halimize bin sukur bazen gercekten sukursuz oluyoruz RABBIM AFFETSIN boyle seyler hatirlatiyor insana sükretmeyi..

Kesinlikle katiliyorum soylediklerine cok sukur halimize. Allah kimseyi yalniz, caresiz birakmasin. Sen de uyanik mi olursun hep bu saatlerde benim gibi? benim gunduzum gece, gecem gunduz oldu bayadir

Kesinlikle katiliyorum soylediklerine cok sukur halimize. Allah kimseyi yalniz, caresiz birakmasin. Sen de uyanik mi olursun hep bu saatlerde benim gibi? benim gunduzum gece, gecem gunduz oldu bayadir

bende oyleyim ama simdi cikmam gerek esim ise gidecek onu uyandircam yemek hazirlicam iyi geceler

Off acıktm yaa yemek yemek istiyorum eşimi bekliyorum oda daha gelmedi
bana makarna yapacak inşallah gelince

Off acıktm yaa yemek yemek istiyorum eşimi bekliyorum oda daha gelmedi
bana makarna yapacak inşallah gelince

daha adam isten gelecek bide yemek yapacak vah garibim ya
git calis eve gel temizlik camasir yemek bulasik mervik hanimin yemegi banyosu zirti pirti mervik hanimda sus gibi kosede otursun vay anasini sayin seyirciler

daha adam isten gelecek bide yemek yapacak vah garibim ya
git calis eve gel temizlik camasir yemek bulasik mervik hanimin yemegi banyosu zirti pirti mervik hanimda sus gibi kosede otursun vay anasini sayin seyirciler

Tabiii canımmmm o kadarlıkta olsun:) şunun şurasında hamileyiz
yok yok şaka bi yana ahh keşke yapabilsem tivim ama nerdee dermanım yok

Tabiii canımmmm o kadarlıkta olsun:) şunun şurasında hamileyiz
yok yok şaka bi yana ahh keşke yapabilsem tivim ama nerdee dermanım yok

iyiki bende onun cocugunu tasiyom filan demedin en sevmedigim laf sanki kendi cocugu degilmis gibi soyluyolar ya uyuz oluyorum

saka yapiyom kiz az gul diye soyledim

iyiki bende onun cocugunu tasiyom filan demedin en sevmedigim laf sanki kendi cocugu degilmis gibi soyluyolar ya uyuz oluyorum

saka yapiyom kiz az gul diye soyledim

O ne kızzz olurmu öyle şey :)eşim diyo hatta %50 benim %50 senin diyo yok yaa
%60 benim diyorum bendee veresim gelmiyo babasına bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…