gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

selammm şekerlerrr nasılsınız bakalımm tivittt naberr gıcıkkkkkkkk
esracımmm ben yokken gelmişsin bakıorum benim biraz ara vermemimi bekliodun yoksammmm :)))
kıss tivitii forumun muhtarı ben yokken bişi oldumu kıss meraklar içerisindeyimm :)) makaram doğurdumuu nettiii

nabiyon len paspas

ooo sen ayakta uyu kizim makara dogurdu kizi evlenecek caga geldi

suan soktayim... Mehmet ali birand ölmüs ya tüylerim diken diken oldu ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH MEKANI CENNET OLSUN(AMIN)
onun eglenceli yorumlarindan haber sunumundan mahrum kalacagiz cok kotu oldum ya

suan soktayim... Mehmet ali birand ölmüs ya tüylerim diken diken oldu ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH MEKANI CENNET OLSUN(AMIN)
onun eglenceli yorumlarindan haber sunumundan mahrum kalacagiz cok kotu oldum ya

allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm ço şeyden mahrum kalacağız

komsu olarak eklemedin ki bi

eklenmiyo kardeş ben napim :2:

selammmm nerelerdesin sennnnn bayağı ara verdin ama ben geleli çok oldu derslerim hafifledi soluğu burada aldım

Allah rahmet eylesin bende üzüldüm insanoğlu işte bir gün var bir gün yok :26: her ne kadar arkasından kötü sözler söylense de ben inanmak istemedim şahsen öyle biri olduğuna ama eğer varsa da öyle bir durum Allah elbet bilir ne yapacağını onun işine karışılmaz :26: Allah ailesine sabırlar versin :26:

esraaa sen nickini mi değiştirdin daha önce kimdin senn:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…