Ay banada anlatın ne oldu yaaaaaa
alamam ki 2.uyelik banlanirimtiwim ya yeni bi üyelik alsan:26:
gecmis gitmis canim amacim eskiyi acmak degildide gecen tam konusamadik ondan neyse skma canini hatasiz kul olmazOyyyy tWeety bana bana hiç dokunma bence
Bendeki dert kimsede yok hiç boş vaktim olmuyo biri bitmeden bitane daha bitane daha şamaroğlanına döndüm loo
Evden çıkmıyom zati telimde yoktu şimdi artık adımı değişcem cinsiyet değişcem bişe etcem.
Evet internet üzerinden yapmış ne geçti gitti diyim.
Unutmadım ama yaşadıklarımı yanında en basiti o aldatma bana göre sanalda olsa
Yaptığından pişman oldu tabi iş işten geçti ama pc ye dokunmuyo bile artık.
En yakın arkadaşı bile küstü onunla bunu bana yada genel olarak yaptıgı için
Çok şey kaybetti.
Amin inşalalh canım.Ben bu ay kendimi hamiş gibi hissediyorum nedendir bilmem ama pek olmayan bişi hatta kendime hamilelik takvimi yapmak geçiyo içimden 2 gün evvelde beşik gördüm kırmızı rüyamda erkek bebeğe yarumlanıyormuş.Eşim iyileşti şükür ama tabiisi eskisi gibi sağlıklı değil artık eğilemiyor ve beli ağırıyor ayakta kalınca.
Amin inşalalh canım.Ben bu ay kendimi hamiş gibi hissediyorum nedendir bilmem ama pek olmayan bişi hatta kendime hamilelik takvimi yapmak geçiyo içimden 2 gün evvelde beşik gördüm kırmızı rüyamda erkek bebeğe yarumlanıyormuş.Eşim iyileşti şükür ama tabiisi eskisi gibi sağlıklı değil artık eğilemiyor ve beli ağırıyor ayakta kalınca.
Aldattı benüü herüf bacım.
Yatıyordu ya artık kaktı kalktıgı günde aldattı netten bi kızla konuşmuş kamera açıp tevafuk gördüm mesajını
Sonra başka nedenlerde vardı ben boşanmaya karar verdim
1 ay annemde kaldım sonra perişan olmuş halini gördüm üzüldüm yine ve geri döndüm böle aslında
Kararlıydım kesinlikle boşanmaya ama bilemedim işte döndüm.
alamam ki 2.uyelik banlanirim
gecmis gitmis canim amacim eskiyi acmak degildide gecen tam konusamadik ondan neyse skma canini hatasiz kul olmaz
o belle sasmis bide tovbe tovbe
INSALLAH hamilesindir canim...
Yok tvim ya mevzu başka şimdi canımı sıkan
He ya ben ters davranmışım boşancam senden demişim oda boşluga düşmüşBende dedim her borçlu çıktıgında karşıma yada her üzüldüğümde bende bulim birini konuşıyım
Okadar kolaymı.
İnşallah sanmıyorum amma Allah'ın hikmetinde sual olunmaz..
Ya evet banlanıyorlar ama napalım sensiz olmaz
Ya hani şöyle bişey yapsan ben bbu üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum diye kazene mesaj atsan yeni nickinle üyelik almak istiyorum desen:26:
Ahh bu erkekler ahhh ne kadar nankörler ne kadar vefasızlar
Sen kaç ay baktın ona kendinden çok onu düşündün emek verdin ilmek ilmek
Ama işte onun yaptığına bak çok kızdım eşinee
Neden yapmış peki nedennnnn
Canı dayak istemiş
Bide ayrıldım tefeciler düştü peşine dövceklerdi adamlara saatlerce dil döktüm beli ameliyatlı zaten yapmayın felç olur die
Bacım hem senide üzmüş ne düşünüyon dövelim diyolar sağlam olsa valla dövdürtürdüm.
Adamlardan araba kiraladı sonra birsürü aksilik oldu adamlar sinirlendi tefeciler resmen off off Allah akıl versin.
bilmem muneye sorayim bi bu nickimde guzeldi ama ya
kIZIM Siteden atılmana 10 puan kalmış bu daha nick derdinde yaa
Canı dayak istemiş
Bide ayrıldım tefeciler düştü peşine dövceklerdi adamlara saatlerce dil döktüm beli ameliyatlı zaten yapmayın felç olur die
Bacım hem senide üzmüş ne düşünüyon dövelim diyolar sağlam olsa valla dövdürtürdüm.
Adamlardan araba kiraladı sonra birsürü aksilik oldu adamlar sinirlendi tefeciler resmen off off Allah akıl versin.
neye skkinsin canim simdi ozel degilse :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?