gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Ay banada anlatın ne oldu yaaaaaa

Aldattı benüü herüf bacım.
Yatıyordu ya artık kaktı kalktıgı günde aldattı netten bi kızla konuşmuş kamera açıp tevafuk gördüm mesajını
Sonra başka nedenlerde vardı ben boşanmaya karar verdim
1 ay annemde kaldım sonra perişan olmuş halini gördüm üzüldüm yine ve geri döndüm böle aslında
Kararlıydım kesinlikle boşanmaya ama bilemedim işte döndüm.

tiwim ya yeni bi üyelik alsan:26:
alamam ki 2.uyelik banlanirim
gecmis gitmis canim amacim eskiyi acmak degildide gecen tam konusamadik ondan neyse skma canini hatasiz kul olmaz

o belle sasmis bide tovbe tovbe

INSALLAH hamilesindir canim...

Son düzenleme:

İnşallah inşallah hakkında hayırlıysa eğer inşallah rüyan gerçek olur tatlı mı tatlı sevimli sağlıklı bir bebeğin olur
Bu hayatta insanın başına her şey geliyor valla
Her an her şey olabilir.Sende bu ay hamile olabilirsin Allahın hikmetinden sual olunmaz

[video=youtube;jY8Lxf4Uf-E]http://www.youtube.com/watch?v=jY8Lxf4Uf-E[/video]

tarkan cok guzel yorumlamis...

Ahh bu erkekler ahhh ne kadar nankörler ne kadar vefasızlar
Sen kaç ay baktın ona kendinden çok onu düşündün emek verdin ilmek ilmek
Ama işte onun yaptığına bak çok kızdım eşinee
Neden yapmış peki nedennnnn

alamam ki 2.uyelik banlanirim

gecmis gitmis canim amacim eskiyi acmak degildide gecen tam konusamadik ondan neyse skma canini hatasiz kul olmaz

o belle sasmis bide tovbe tovbe

INSALLAH hamilesindir canim...

Yok tvim ya mevzu başka şimdi canımı sıkan
He ya ben ters davranmışım boşancam senden demişim oda boşluga düşmüş Bende dedim her borçlu çıktıgında karşıma yada her üzüldüğümde bende bulim birini konuşıyım
Okadar kolaymı.
İnşallah sanmıyorum amma Allah'ın hikmetinde sual olunmaz..
Ya evet banlanıyorlar ama napalım sensiz olmaz

Ya hani şöyle bişey yapsan ben bbu üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum diye kazene mesaj atsan yeni nickinle üyelik almak istiyorum desen:26:

neye skkinsin canim simdi ozel degilse :26:

Canı dayak istemiş
Bide ayrıldım tefeciler düştü peşine dövceklerdi adamlara saatlerce dil döktüm beli ameliyatlı zaten yapmayın felç olur die
Bacım hem senide üzmüş ne düşünüyon dövelim diyolar sağlam olsa valla dövdürtürdüm.
Adamlardan araba kiraladı sonra birsürü aksilik oldu adamlar sinirlendi tefeciler resmen off off Allah akıl versin.

AMAAN kiz ne isiniz var tefecilerle filan ALLAH KORUSUN

Allah yardımcın olsun Hevuk canım benim herkesin imtihanı kendine ağır gelir
Ama senin imtihanın gerçekten zor Rabbim yardımcın olsun
İnşallah şöyle bir düze çıksanız eşin sıhhat bulsa birde yuvanızı şenlendirecek bir bebeğiniz olsa tadından yenmez valla

neye skkinsin canim simdi ozel degilse :26:

hE TWEETY ARTIK ŞAŞIRMIYORUM KİMSEYE AMA ANNEM PERŞİAN OLDU KADIN O MALLARI ONLARDA KAZANMADIKİ ANNEMLER KAZANDI 1 KURUŞ YOK O EVLERDE HAKLARI KALKIP BUNLARI DÜŞÜNYO ÜZÜLÜYORUM BENDE NAPIYIM ANNEM ARADI GEL DİE AMA PİSİKOLOJİM ZATEN BERBAT NAPICAM BEN
HEM YANLARINDA OLMAK İSTİYORUM HEM ÜZÜLÜYORUM

Son düzenleme:
madem oyleyse birakin ne hali varsa gorsun ya daha oncede demistim sizin ora dallas mubarek kardesim ALLAH YARDIMCIN OLSUN agbinde tekmeyi yediginde akli basina gelir,
eger varsa oyle birsey INSALLAH ALLAH bir an once gosterir agbine gozlerindeki perdeyi acar...ama eminmisiniz buda onemli ordan burdan ya iftiraysa...

Hevuk bunlar şaka mı yaaaa
Tövbe yarabbim bu nasıl iş insanlar niye böyle oldu
Büyük konuşmak istemiyorummm

neyse guzel seylerden bahsedelim... merve senin minnos buyumus kiz biraz ne zaman belli olacak ikizmi degilmi belki ucuzdur

Evet hevuk tiwim haklı hani gözünle gördükten sonra inan derler ya
Bi olay olmuş Peygamber efendimiz zamanında bi adam varmış
Odaya girmiş çıkmış ağzındada yoğurt bulaşığı varmış yoğurdun sahibi efendimize şikayet etmiş
Yoğurdumu yedi çaldı gibisinden Efendimizde hayır gözünle görmedikten sonra böyle bir şey diyemezsin zira iftira olur diye
Allah korusun aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…