gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

bence de öyle yap derim

hem varya senin burnunda yapılacak bi taraf da göremedim ben biliyo musun cidden söylüyorum

resimlerden oyle duruo ama normalde sorunlu buyuk bi burnum var yandan kemikli onden buyuk genis

eğer senin sağlığına zararı yoksa takma kafana boşver

peki eşin şikayetçi mi bu durumdan:26:

yok kiz herkes alisti yani ne diyecekler ben kendim rahatsizim sagligima pek bi zarari yok gibi,
bide estetikten sonra problem yasayanlarda var :26:

yok kiz herkes alisti yani ne diyecekler ben kendim rahatsizim sagligima pek bi zarari yok gibi,
bide estetikten sonra problem yasayanlarda var :26:

evet yaa var tabii

amaaaann oldun diyelim ya enfeksiyon kaparsa ya beğenmezsen fln fln

dertsiz başına dert alma cnm en iyisi

tiwi ben çıkıyorum cnm gözlerim yarı uykulu yarı açık

uykum kaçmadan uyuyayım

enfeksiyon degilde bu halimdende iyi olur da nefes problemi filan oluo ya benim burunda sorunlu galiba kirik neyim var hayirlisi
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN

sana demedim canim ya :26:

gecmis olsun canim sende haklisin ama ic dedilerse ic bari
dogum sonrasida zor demekki :18:

kim diyen dermisimmm

Herkesin böyle geçmiyor twetim ama benim hatam oldu sanırım dr eve gidince duş al dedi ben 3. güne kadar bekledim duş almadım yarama su değer diye hastanedede kanama oldu ya hasta bezi bağlandı eve gelip duş alsam enfeksiyon olmayacaktı bence.İlacı içip içmemekte karar kaldım içmiyorum bol bol su içiyorum biraz rahatladım pazartesi sağlık ocağına sorucam.Gaz olmasıd aben kendime dikkat etmedim sanırım üşütütüm ondan oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim.

ALLAH daha iyi etsin canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…