gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Kızlar ben kaçtım, bayağı kötü oldum, lavabo yolları görünüyor
Öpüyorum siziAllah rahatlık versin hepinize

Tweety güzel arkadaşım neredesın sen yahu bır gördüm UI yada IU:) olmuştun tam yazacaktım normale döndün şimdide gri olmuşsun gel biran önce arkadaşım uzun sürmez inşAllah mapıslığın

bengi dogrudu heralde

iveet doğurduydum şimdi yavrum 3 ayını doldurdu 4e girdi çok şükür Bana göre dünya tatlısı bi oğluşum var artık babasının pabuç çoktan damda varsa yoksa oğlum Arada kucaktan ve hatta memeden inmemekte ısrar etsede genel itibariyle güleç yüzlü bi bebeğiz artık agulamalarımız gülücüklerimiz hatta kahkahalarımız var en tatlı zamanları şimdi Ama çok hareketli daha şimdiden, abalamaya hatta yürümeye başlayınca yandım valla işim çok zor.. :18::18: elimiz ayağımız pek durmuyoda pek giremiyorum nete fırsat vermiyo kerata tüm gün onunla ilgileniyoz anca fırsat verirse gündüz uyursa yemeğimi yapabiliyom temizliği hafta sonları eşimle yapıyoz artık sağolsun evi falan süpürüveriyo eşim yerime bana çok iş bırakmıyo gelen gidende oluyo arada ama millet varkende emmek istediği için genelde akşam eşli gelen misafirleri huysuzlanarak kaçırıyo genelde işimede geliyo tabi orası ayrı annesini daha fazla yormasınlar istiyo çocukcağız evde otur otur bunalıyoz arada geziyoz annesi gibi gezgüç oğlumda hiç sesi çıkmaz dışarda ve arabada neyse bizden haberler böyle sizde neler var neler yok?

Yuuh topiğe gelen olmayalı 1 aydan fazla olmuş noolmuş bu topiğe gene yaa neyse bende gidem yatam artık

ne güzel :) Kucağına almışsın oğluşunu da büyümüş bile maşallah :)

Yakaladim
Naber kizz ne var ne yokk,temizlik yapiomda moladayim yerleri bezle sildim.. Vilada halt etmis yaninda

kızzzz bende bugün temizlik yaptım daha yeni oturdum,marketti alışverişti derkenvileda bende kullanmamdizlerimin üstüne oturur silerimdaha börek yapılıcak anacım işim çok,ayaklarıma kara sular indi.Napıyosun bakalım nası gidiyor

Kiz valla benimde yeni bitti sayilir belim agriyo bi yandan hem dinlen hem temizlik yap bittim :)
Bende oyle siliyorum vilada he dagitiyor saga sola kil toz hepsi bir yerde
Nasi gitsin canim ya,izine gidicem 1 ay sonra tatilden sonrada Allah kerimdir.. sen naptin kizin nasil

canim ALLAH BAGISLASIN ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH(AMIN)

Darisi tum isteyenlerle benim basima

ohhh ne güzel türkiyeyemi geliyosun yoksa?Ben napıyım canım günler su gibi akıp geçiyo işte,ev taşıdık falan...kızımda iyi allaha şükür,ayaklandı büyüyoSizin doktor işleriniz ne oldu,bi sonuç gelişme varmı?

evet canim 29 temmuzda gelcem..
Ohh ne guzel op yerime :)
Ben asilama olcam gelince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…