Kiyamam sana ben canin cekmistir yairn alda ye,bende ne zamandir almiom gerci daha yeni ciktida
ay benimde canim cekti simcik
yarin alirimm hamile olaydim krize girerdim
burada cok yagmurlu mutfak camina disardan bocekler ag yapmis bende bana zararlari yok diye ellemiyom yagmurda nasil kacmaya calisiyo esimede gecen diyom arkadas buldum kendime diye
Benimde orumceklerim var birini yakalayim derken kaybettim aradim aradim yok,baktiydim elbisemden tutunmus assaya iniyo ipiynenn
yarin filan resim cekiyim koyarim buraya benim 1di 2 oldu biri buyuk bayagi anasi galiba o
Bizdede vardida peceteyle attim cogaliyo cunki evin icindeydi. Bende cekiyim bari
atsamda oldursemde geri yenileri geliyor ellemiyorum artik bi cam silerken olduruyom mecbur,
herhalde bunlarin analari oluomus onu oldurmek lazimmisda nerden bulacam hem yazik evede girmiyo bizimkiler
canim cigkofte cekti
kiz oldrme yumurtalarini birakiyorlar oldurunce.. biseyle tutup disari at.. Geliyolar ama ilaclamak lazim bazen,bizim eve bi orumcek girmis tovbe billah tutamadim kocaman resmen fare yavrusu gibiydi kocaman nerden geldiyse,korktum tutamadim oldurmedim de ustune cif varya sivi FISFISondan sIKTIM oldurdum disari attim
amann peceteyle olduruom ama korkuomda zaten yok bizim ev temiz hergun supurorum bide her yer acikta saklanacak yer bulamaz
Ne kadar lezzetli gorunuyor yaaa
cok kolay bisey yapmidaBundan yapcam haftaya markete gidiyim de aylik gidioz biz markete
2 haftalik hamilelik nasil oluyor merak ettim dur bi takvim yapip bakacam
bu ne kiz tarifini versene.. bizde aylik gideriz alisverise ama bu ay gitmedik lo evdekiler idare etti bizi sastim kendime
kiz 2 haftalik hamilelikte sk idrar olurmu ki ben bu ay tuvaletten cikmiom
tAMAM VERIYIM CANIM OZELDEN KIZ HAMILELIK TAKVIMINE BAK SPERMLER CEBELLESIYOR KOSEDE
Bilmiyorum ki bekle bakalim belkide bu ay nasip olur sana Allah bilir..
Olur belkide kiz.. Benimde cok karnim agriyo ha oldum ha olacam diyorum yok gelmiyo ya kafayi yicem valla :26:
bende gecen yaptim aynisindan oldu
hayirlisi artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?