gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Vay canina bendeki sansa bak hava gunesliydi camlari acmadim durdum durdum az once actim az gunes girsin diye,aniden yagmur bastirmasin mi acar acmaz

[video=youtube;gQ0L44PjQUw]http://www.youtube.com/watch?v=gQ0L44PjQUw[/video]
Aah ahh

Kiyamam sana ben canin cekmistir yairn alda ye,bende ne zamandir almiom gerci daha yeni ciktida
ay benimde canim cekti simcik

yarin alirimm hamile olaydim krize girerdim

burada cok yagmurlu mutfak camina disardan bocekler ag yapmis bende bana zararlari yok diye ellemiyom yagmurda nasil kacmaya calisiyo esimede gecen diyom arkadas buldum kendime diye

yarin alirimm hamile olaydim krize girerdim

burada cok yagmurlu mutfak camina disardan bocekler ag yapmis bende bana zararlari yok diye ellemiyom yagmurda nasil kacmaya calisiyo esimede gecen diyom arkadas buldum kendime diye

Benimde orumceklerim var birini yakalayim derken kaybettim aradim aradim yok,baktiydim elbisemden tutunmus assaya iniyo ipiynenn

Bizdede vardida peceteyle attim cogaliyo cunki evin icindeydi. Bende cekiyim bari

atsamda oldursemde geri yenileri geliyor ellemiyorum artik bi cam silerken olduruyom mecbur,
herhalde bunlarin analari oluomus onu oldurmek lazimmisda nerden bulacam hem yazik evede girmiyo bizimkiler

atsamda oldursemde geri yenileri geliyor ellemiyorum artik bi cam silerken olduruyom mecbur,
herhalde bunlarin analari oluomus onu oldurmek lazimmisda nerden bulacam hem yazik evede girmiyo bizimkiler

kiz oldrme yumurtalarini birakiyorlar oldurunce.. biseyle tutup disari at.. Geliyolar ama ilaclamak lazim bazen,bizim eve bi orumcek girmis tovbe billah tutamadim kocaman resmen fare yavrusu gibiydi kocaman nerden geldiyse,korktum tutamadim oldurmedim de ustune cif varya sivi FISFIS ondan sIKTIM oldurdum disari attim

amann peceteyle olduruom ama korkuomda zaten yok bizim ev temiz hergun supurorum bide her yer acikta saklanacak yer bulamaz

Ne kadar lezzetli gorunuyor yaaa
cok kolay bisey yapmida Bundan yapcam haftaya markete gidiyim de aylik gidioz biz markete

amann peceteyle olduruom ama korkuomda zaten yok bizim ev temiz hergun supurorum bide her yer acikta saklanacak yer bulamaz

Bende supururum camda ciceklerim varya ondan geliyolar haliyle.. onun koklerinede cif SIKTIM kucuk bocekler vardi gitmis hep

Ne kadar lezzetli gorunuyor yaaa
cok kolay bisey yapmida Bundan yapcam haftaya markete gidiyim de aylik gidioz biz markete

bu ne kiz tarifini versene.. bizde aylik gideriz alisverise ama bu ay gitmedik lo evdekiler idare etti bizi sastim kendime

kiz 2 haftalik hamilelikte sk idrar olurmu ki ben bu ay tuvaletten cikmiom

Bilmiyorum ki bekle bakalim belkide bu ay nasip olur sana Allah bilir..
Olur belkide kiz.. Benimde cok karnim agriyo ha oldum ha olacam diyorum yok gelmiyo ya kafayi yicem valla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…