gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

dusunuyomda benim dil sorun
Benim sanki ana dil gibi de

kizlarrr gelinn burayaaa toplasalim haydin

beni anca is pakliyor

uf catliyom patliyommm bu ne yaa

varmisin yokmusun belli degiil sesin mi cikiyor sanki

Kiz burdayim da isim var di yazip geri gidiyom valla,sanada yazdim 5 saniye daha beklemelisiniz demis bende gitti saniom sen demeden once yazmistim kizzz takma bana gercekten hakikatlar bunlar

ben bise yapmadim esim is yerinde yiyo bende esim yokken bise canim istemez aman pazar gunleri hic cekilmiyor avrupada nefret ediyorum be heryer kapali yagmur dersen var havada soguk 4 duvar arasinda kal iste boyle

ben bise yapmadim esim is yerinde yiyo bende esim yokken bise canim istemez aman pazar gunleri hic cekilmiyor avrupada nefret ediyorum be heryer kapali yagmur dersen var havada soguk 4 duvar arasinda kal iste boyle

aynen oyle bugun her yer kapali bi pizzacilar haric...

barbunya pilav yaptım ortayada salata ekstra şeyler,bide akşam akşam nerden estiyse pohoça yaptım..aman okadar yap süslü tabağına şık şık koy özensiz yesinler pöf

ayy susunn yaa yemek dimeyin =( menemen yapcam kendime aksama bakalim becerebilcem mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…