yok canım.eşim koçluk yapıcak bakalım neler yaptırcak,bir kere bisiklet kesin çevirceksin dedi en 20 dk.
karın bölgem sıkıntı bende
yok canim ya klomene baslamak icin hasta olmayi bekliyorum doktor hasta olmam icin bi ilca verdi bunla olcaksin diye gunumde 10 gun gecti ama yok hala olmadim :26:Klomen kullandın mı bu ay?
günüm var ama olacak gibiyim
yok canim ya klomene baslamak icin hasta olmayi bekliyorum doktor hasta olmam icin bi ilca verdi bunla olcaksin diye gunumde 10 gun gecti ama yok hala olmadim :26:
Off keske bu ay hic hasta olmasak taaaki 9 aya kadar
kaç kilo vermeyi düşünüyorsun canım?
eşin beden öğretmeniydi demi:26:
yok canim ya klomene baslamak icin hasta olmayi bekliyorum doktor hasta olmam icin bi ilca verdi bunla olcaksin diye gunumde 10 gun gecti ama yok hala olmadim :26:
Off keske bu ay hic hasta olmasak taaaki 9 aya kadar
Hımm anladım kadın doğuma gittin şimdi sen bunları verdi ee peki kaç ay kullanacaksın bu klomeni gebelik olmazsa eğer
inşallah olurda başka tedaviye gerek kalmaz çok zor çünküyumurta takibine gidecekmisin?
3-5 arası.keşke verebilsem.
eşim öğretmen değil canım.fizik mezunu ama devlet memuru şu an çok alakasız bir meslekte :)
ama spor onun hayatı dikkat ediyor formuna.
Doktoru degistirdim canim,ilk gidisimde hemen yumurtalarimda zayiflik oldugunu anladi ve verdi cok sukur oyalamadan,hasta olunca basliycam iste yumurta takibi olcak buyuyunce catlatma ignesi olurum,yada buyuklugune gore olmam belkide.. INSALLAH RABBIM civcivimle bana ve bizim gibilere verir.. O bilir herseyin iyisinine diyelim
Aman bende fena sallamışım ha beden öğretmeni
olsun kız bi mesleği varya en azından
kolay gelsin sana eşinden azar yemezsin inşallah spor yaparken epey havaya giriyorlar ya
merviş hamile olmak nasıl bir duygu
İnşallah canım ama şimdiye adet olmalıydın gebelik testi yaptın mı peki?
olsun ne yapacaksın mecburen işte çok şükürki çözümü var
olmazsa tüp bebek yaparsınız eşinde bi sorun var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?