gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

kaç kilo vermeyi düşünüyorsun canım?
eşin beden öğretmeniydi demi:26:

3-5 arası.keşke verebilsem.
eşim öğretmen değil canım.fizik mezunu ama devlet memuru şu an çok alakasız bir meslekte :)
ama spor onun hayatı dikkat ediyor formuna.

yok canim ya klomene baslamak icin hasta olmayi bekliyorum doktor hasta olmam icin bi ilca verdi bunla olcaksin diye gunumde 10 gun gecti ama yok hala olmadim :26:

Off keske bu ay hic hasta olmasak taaaki 9 aya kadar

Hımm anladım kadın doğuma gittin şimdi sen bunları verdi ee peki kaç ay kullanacaksın bu klomeni gebelik olmazsa eğer
inşallah olurda başka tedaviye gerek kalmaz çok zor çünkü yumurta takibine gidecekmisin?

[video=youtube;Fz7VvjZjlH4]http://www.youtube.com/watch?v=Fz7VvjZjlH4[/video]

Doktoru degistirdim canim,ilk gidisimde hemen yumurtalarimda zayiflik oldugunu anladi ve verdi cok sukur oyalamadan,hasta olunca basliycam iste yumurta takibi olcak buyuyunce catlatma ignesi olurum,yada buyuklugune gore olmam belkide.. INSALLAH RABBIM civcivimle bana ve bizim gibilere verir.. O bilir herseyin iyisini ne diyelim

3-5 arası.keşke verebilsem.
eşim öğretmen değil canım.fizik mezunu ama devlet memuru şu an çok alakasız bir meslekte :)
ama spor onun hayatı dikkat ediyor formuna.

Aman bende fena sallamışım ha beden öğretmeni
olsun kız bi mesleği varya en azından
kolay gelsin sana eşinden azar yemezsin inşallah spor yaparken epey havaya giriyorlar ya

ben de sözde şu hayıt tohumundan arada isem diyordum hep unutuyorum iyice tembel oldum

Hamilelik belirtileri ney yaa :26:
Ben simdi hasta olcak gibi kasik agrisi cekiyorum 1 haftadir sabaha olurum kesin diyorum hergun ama hep ayni hamilemiyim neyim tedaviye baslamadan kaldimmi yoksa

İnşallah canım ama şimdiye adet olmalıydın gebelik testi yaptın mı peki?
olsun ne yapacaksın mecburen işte çok şükürki çözümü var
olmazsa tüp bebek yaparsınız eşinde bi sorun var mı canım

[video=youtube;zwj2Ena7vlU]http://www.youtube.com/watch?v=zwj2Ena7vlU[/video]

Aman bende fena sallamışım ha beden öğretmeni
olsun kız bi mesleği varya en azından
kolay gelsin sana eşinden azar yemezsin inşallah spor yaparken epey havaya giriyorlar ya

azarcı benimki :) mat çalıştırıken de azarlardı hep
sporda da yapıyor.
aynen dediğin gibi havaya giriyor eşek

merviş hamile olmak nasıl bir duygu

Çok güzel bir duygu canım her an aklımda o var
böyle karnımdam çıkartıp sevesim geliyor canımdan bir can misali
Canımı istese veririm o derece yani
Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları inşallah

Yok yapmadim bi niyetleniyorum yapiyim diye bide diyorum amaan bosver yine tek cizgi gorucen
Yok esimde bisi cikmadi buna sukur benimki de insAllah cozulur allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…