Evet bu bir gercek
Herseyimiz ayni neredeyse:44:
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tiwim beni merak etmişsin ancak kendime geldim canım bugün çok kötüydüm
Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğin rabbim sizlerede nasip eylesin inşallah hayırlısıyla tez vakitte
iki kese vardı ama biri gelişmemiş doktor öyle söyledi olsun tekiz ikiz farketmez sağlıklı olsunda yavrum
Canimmm cok sevindim tek ikiz fark etmez tabi saglikli olsun yeterki ah nasil guzeldir kalp atislari simdi canim benim yaaa İNSALLAH dogdugu haberlerinide aliriz boyle mutlu :) neden kotuydun mide bulantilarimi:26:doktor birsey onerdimi
Arkadas aramis seni ay bende mesaj atacaktimda cekindim esin birsey derse filan:26:
evet canım çok güzeldi böyle hızlı hızlı atıyordu tık tık tık diye kolları bacakları vardı minnacıktı çok tatlıydı
Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin canım.midem çok kötü valla bugün kaç kere kustugumu hatırlamıyorum o derece
doktor mecbur çekeceksin dedi vitamin felan verdi herhal dur bakalım
yok be ataydın keşke ne olacak asıl ben sana atacaktım ama işte eve gelince çok kötü oldum daha yeni girebildim canım kusura bakma
evet o topikten bir arkadaşa telefon numaramı bırakmıştım hani hamilelik testi için felan haber bekliyorlardı o yüzden cnm
Ayhhh canim yaablamda doktora gitti 2.kez teyze olacam insALLAH
Ay gecer bu gunlerde artik mecbur cekecen aman olsunda varsin miden bulansin
Evet ablamd avar bişeyler diyordun ama onunki epey olmuştur 10 haftalık felan demi
maşallah hayrlı sağlıklı bi şekilde kucağına alır inşallah
yok canım her dakika şükrediyorum allah olmayanlarada versin
8 haftalikmis :))
Cekinmemm gayri
ayy kuzum benim kalp atisini yerim onun benTiwim beni merak etmişsin ancak kendime geldim canım bugün çok kötüydüm
Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğin rabbim sizlerede nasip eylesin inşallah hayırlısıyla tez vakitte
iki kese vardı ama biri gelişmemiş doktor öyle söyledi olsun tekiz ikiz farketmez sağlıklı olsunda yavrum
Neden canım ne oldu?
Anaaa ee o zaman aynı gidiyoruz ablanla bakalım kim önce doğuracak
Beraber doguracaginiz seninkide 8 oo ayni gunlerde 2 kete ust y
Uste teyze olacam İNSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?