YesssssssBeyaz Showumu izliyorsun
Gecmis olsun benimde bi kere kulagim duymuodu doktor ilac verdi ilac uyku yapiodu seninki tam tersiSaol bacim,bugun gittik kiz kadin iyice inceledi bise yok diyo ama ben agridan duramiyorum ya ne is anlamadim ilac verdi agriyinca ic diye,sabahlari yut yoksa gece uyuyamazsin demisti bende bi deneyim diye ictim uykum yok
Sol kulagim sag kulagima gore biraz daha az duyuyomusonun icin ilac verdi
E kalk yapta ye bari Allah'tan basit bir şey
Yesssssss
Gecmis olsun benimde bi kere kulagim duymuodu doktor ilac verdi ilac uyku yapiodu seninki tam tersi
YAptimmm
Esinn alsinnCANIM turşu suyu cekiyo ama Eminönündeki turşu suyundan
Ben hala hasta olmadim 15 gun gecti, adetim normal olsaydi gunum gecti diyip kan testi yaptirirdim ama umut yok su durumda
Gulum neden bu kadar takiyorsun kafana yasimiz daha genc ALLAHA SUKUR tipta ilerlio ALLAHİN İZNİYLE. Olacak elbet bigun cok takiyon kafana canim benimBen hala hasta olmadim 15 gun gecti, adetim normal olsaydi gunum gecti diyip kan testi yaptirirdim ama umut yok su durumda
Tostun neli peki:26:
Keske bi kan testi yaptırsan ya CANIM bu belirginsizlikten iyidir
Ben öyle yapardım negatifi görsem bile en azından e olduğunu bilmek iyi
Esinn alsinn
Gulum neden bu kadar takiyorsun kafana yasimiz daha genc ALLAHA SUKUR tipta ilerlio ALLAHİN İZNİYLE. Olacak elbet bigun cok takiyon kafana canim benim
Kasar
Biraz daha gecsin de oyle yapicam artik canim bu durum oyle zor ki valla pskolijimi cok etkiliyo
CANIM yinede kendine Hayati bu kadar zindan etme
Yaradana sığın insanız basımıza her şey geliyor iste
Haklisin canim adetin duzensizligine uzuluyorum en cok ben kiz
Neyse var bir gunu iste Allahim bilir napalim.. Olmazsa tup bebek yapariz yurtdisinda daha kolaymis hem..
Hayirlisiyla gelsin hayirsizsa bize ne faydasi olcak demi
Tup bebek en son ihtimal artık
Bende tup bebekle hamile kaldım zor bir süreç
Ama dün kalp atışlarını duyduk ya herseyi unuttum
Sanki hiç yasamadım onları Rabbim sizede yaşatsın bu guzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?