• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelen istek.

Ben de bir şey anlamadım o mesajdan.
Sanki kız affetmiş gibi ne alaka dedim.
Konuyla alakasını kimse çözemedi bence iki gülerim diye düşündü galiba ama fıkrasına gülünmeyen adam gibi kaldı. Ceylin zaten ayrıldım dedi hiç barışma gibi birşeyden de bahsetmedi ne alaka yani

Di mi ?
Yüzüme küfretse bundan daha ağır olmazdı çünkü.
Bekarken yediği b.klar kesmiyor artık, elalem serseri demeye başladı, yolsuz yurtsuz demeye başladı, evlenip çoluk çocuğa karışırsa elalemin çenesi kapanacak hem yediği b.klar daha bi tat verecek, sırtı da sıvazlanıyor zaten bunların, kral olacak kral.

Bana sorma, varsa akil suzgecinden gecir

Hala komik değilsiniz
Ben komiklik yapmaya çalışmıyorum. Neyi yazıp neyi yazmamı gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz. Üstteki alıntıladığım kişi komiklik yapmaya çalışmış mesela. Aklı sıra bana hakaret etmiş. Benim yazdığımda da ise herhangi bir hakaret yok. Var mı?

Bu arada konu sahibine olan saygımdan size cevap vermeye devam etmiyorum.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Annemle konuştum. Açık açık her şeyi anlatamadım aldatmış dedim sadece. Kuaför randevusunu iptal ettim. Öyle bomboş bir şekilde duvara bakıyorum. Kargom geldi, kahve fincanı almıştım kalabalık olur evdekiler yetmez diye :) ne ara oldu ona şaşırıyorum. Aklım almıyor

Ben komiklik yapmaya çalışmıyorum. Neyi yazıp neyi yazmamı gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz. Üstteki alıntıladığım kişi komiklik yapmaya çalışmış mesela. Aklı sıra bana hakaret etmiş. Benim yazdığımda da ise herhangi bir hakaret yok. Var mı?

Kadın affetmis olsa tamam bunu yollarsiniz ama ayrılmış ve çok üzgün neden böyle dalga geçme gereği duydunuz. Nisan hazırlığı yapmış üç yıldır sevgilisiymis acı çekmesi normal değil mi?

Komiklik yapmaya çalışıyorsunuz diyerek zaten attığınız bu yersiz gönderiye iyi taraftan bakıyorlar. Kendi ağzınızla komiklik yapmıyorum dediğinize göre küçümsemeye mi çalışıyorsunuz? Amaç ne?
Ha bu arada sizin yazdığınızda hakaret yok, temel insan ahlakına aykırı.

Kadın affetmis olsa tamam bunu yollarsiniz ama ayrılmış ve çok üzgün neden böyle dalga geçme gereği duydunuz. Nisan hazırlığı yapmış üç yıldır sevgilisiymis acı çekmesi normal değil mi?
Dalga geçmedim ama başka yerde gördüm. İlan tarihine bile bakmadım. Aklıma bu konu geldi. Elbette acısı normal. 2 haftalık olsa da normal. Flört de etmiş olsa kötü bir durum. Geçmiş olsun dedim zaten, dalga geçmek amaçlı anlaşıldıysa kendisinden özür dilerim ama diğer kullanıcılardan değil.

Dalga geçmedim ama başka yerde gördüm. İlan tarihine bile bakmadım. Aklıma bu konu geldi. Elbette acısı normal. 2 haftalık olsa da normal. Flört de etmiş olsa kötü bir durum. Geçmiş olsun dedim zaten, dalga geçmek amaçlı anlaşıldıysa kendisinden özür dilerim ama diğer kullanıcılardan değil.
Konuyla alakasi olmayan bir fotograf atip, sabote ediyorsunuz. Gece uyuyamadigini soyleyen, birkac mesaj once aglamaktan telefonu bulamiyorum diyen kadina cikolatali caps atmanin amacini cozemedim. Dalga mi geciyorsunuz, kucumsuyor musunuz? Sizi uyaranlari da kabul etmiyorsunuz. Amac nedir, sizin icin ne yapmamizi istersiniz?

Konuyla alakasi olmayan bir fotograf atip, sabote ediyorsunuz. Gece uyuyamadigini soyleyen, birkac mesaj once aglamaktan telefonu bulamiyorum diyen kadina cikolatali caps atmanin amacini cozemedim. Dalga mi geciyorsunuz, kucumsuyor musunuz? Sizi uyaranlari da kabul etmiyorsunuz. Amac nedir, sizin icin ne yapmamizi istersiniz?
Bolca konusu olan herşeye konu açan bir arkadaş kendi dertleriyle uğraşsın bence belli ki ne yazıp ne yazılmıyacağına bile karar veremiyor daha

Yani niyetiniz dalga geçmek değilse niye paylaştiniz gerçekten anlamadım bende öyle anlamıştım . Ama tuhaf olan konu sahibinin affetmemis olması iyi forumlar diliyorum

Bolca konusu olan herşeye konu açan bir arkadaş kendi dertleriyle uğraşsın bence belli ki ne yazıp ne yazılmıyacağına bile karar veremiyor daha
Konularini hatırlamıyorum ama yaptigi seyi hala savunmasi can sıkıcı olmaya basladi. Devam ederse baska bir problemi oldugunu dusunecegim. Oyle kabul edip, kendi haline birakariz artik ne diyeyim

Back
X