- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz altli ustluyuz tahammülüm yok kadına kaldiki aynı ev ...Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?
Biz altli ustluyuz tahammülüm yok kadına kaldiki aynı ev ...
Ne zaman kurtulurum diye hergün dua ediyorum ... ablani uyar yakmasin kendini benim kv kp hacca gitmişler gelmişler hacılar ama nafile ...
Bencede fikre katılıyorum bende namazindayum ama insanları onla olcmemçünkü 30 yıllık yapanları biliorum cehennemlik günahlar işliyor.bazı insan yapar ibadeti bu bakarsın cebi delik hiç birsey koymamış yanni.en önemlisi insanlık unutmaDurun bismillah, daha yeni tanışıp bir de hemen kaynana kaynata ile oturulacak şartı mı koymuşlar?
Namazlarında olmaları iyi insanlar mı demek? İyi olduklarını hemen nasıl anlayabilir ki? Biraz vakit geçirsin, tanısın insanları öyle ha diyince namaz kılıyorlar, iyiler hadi evlen git onlarla yaşa diye birşey olabilir mi? Abiniz evlensin o zaman çok sevdiyse insanları...
+1 el alemin kızının başını yakacağına otursun anasının dizinde kuzu kuzuo tek oğlan tabi anacığını babacığını bırakımıyordur yazık canım benim hayırlı evlat!
kimsenin başını yakmasın o halde beklesin anası babası ölünce evlensin
ablanız evlenmek zorunda mı illa?
evlenmesin bekar kalsın daha iyi
daha kızcağız 24 yaşındaymış etrafta daha iyisi en azından aynı evde oturtmayacak bir adam bulunur yakmasın kendiniBiraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.
Canim onlar etrafinda olanlar içini bilmiyordurBiraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.
Aslaaaaaaaaaa kabul etmesinMeraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?