gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275
Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?
Biz altli ustluyuz tahammülüm yok kadına kaldiki aynı ev ...

Ne zaman kurtulurum diye hergün dua ediyorum ... ablani uyar yakmasin kendini benim kv kp hacca gitmişler gelmişler hacılar ama nafile ...

Biz altli ustluyuz tahammülüm yok kadına kaldiki aynı ev ...

Ne zaman kurtulurum diye hergün dua ediyorum ... ablani uyar yakmasin kendini benim kv kp hacca gitmişler gelmişler hacılar ama nafile ...

Iyi insan olmakla dindar görüntünün hiçbir alakası yok. Ben artık bu sözde dindarlardan kaçıyorum. Ne kötülük varsa onlardan geliyor. Dinin temelini neredeyse kimse kavrayamamış, dini saptırıp yobazlıklarına alet etmişler. "Namazli niyazlıyım, hacıyım" diyenden korkulur artık.

Hayır kabul etmeyin ya. Ablanın kendisine layık gördüğü hayat bu mu gerçekten? Ne olmuş tek oğlansa? Kv ile kp birlikte karı koca yaşayamıyorlar mı? Çok çok onlara çok uzak oturmazlar evleri yakın olur acil bi şey olduğunda gidebilmek için o kadar.

Aynı evde yaşamak nedir ya? Ev ev üstüne olur mu? Ablan çok çeker çok sıkıntı yaşar sakın kabul etmesin. oğlan da çok anneci babacı görünüyor evlerden uzak !

Durun bismillah, daha yeni tanışıp bir de hemen kaynana kaynata ile oturulacak şartı mı koymuşlar?

Namazlarında olmaları iyi insanlar mı demek? İyi olduklarını hemen nasıl anlayabilir ki? Biraz vakit geçirsin, tanısın insanları öyle ha diyince namaz kılıyorlar, iyiler hadi evlen git onlarla yaşa diye birşey olabilir mi? Abiniz evlensin o zaman çok sevdiyse insanları...
Bencede fikre katılıyorum bende namazindayum ama insanları onla olcmemçünkü 30 yıllık yapanları biliorum cehennemlik günahlar işliyor.bazı insan yapar ibadeti bu bakarsın cebi delik hiç birsey koymamış yanni.en önemlisi insanlık unutma

Olmamış bir olayı kötü nitelendirmek istemem ama iki taraf melek bile olsa nefes almalarından kaynaklı problem çıkar . Niye mi çünkü birinin oğlu ay oğluşuna nasıl kıysın minnacık o dahaa gelin zaten elin çocuğu vur gitsiiin onaa . Elin kızı kapının dış kulpuu yaaa oğluşuna iyi bakmazsa ya yemini suyunu eksikk ederseee . Olan ablana olur Bu devirde beraber evlilik demek şiddetli psikolojik baskıdan başka bir şey değildir .

o tek oğlan tabi anacığını babacığını bırakımıyordur yazık canım benim hayırlı evlat!
kimsenin başını yakmasın o halde beklesin anası babası ölünce evlensin

ablanız evlenmek zorunda mı illa?
evlenmesin bekar kalsın daha iyi
+1 el alemin kızının başını yakacağına otursun anasının dizinde kuzu kuzu

10 ay birlik oturdum akıl sagligimdan oluyordum neolur ablana bu mesajı okut yada ozelden msj atsın vazgeçsin bu işten günahı benim boynuma ama neyapsin ne etsin vazgeçsin !!

Ayy ne kadar sıkıcı bi evlilik tarzı. Bu nedir ya? Valla böyle evlilik yapacağına bekar kalsın daha iyi.. Şuan 10 derdi varsa bu evlilikle 100 olucak..

Şunu sòyleyebilirim , benim kv, kp, uzakta yılda bir bayramda 10 dakikalık görūşmede moralimi bozmayı beceriyorlar, sonundada bir yıl unutamıyorum.İlerde bir sorun yaşasa ablanız , melekler şeytana dönüşür...

Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.
daha kızcağız 24 yaşındaymış etrafta daha iyisi en azından aynı evde oturtmayacak bir adam bulunur yakmasın kendini

24 yaşındaymış, hemen kendisine bir iş bulsun ablanız, 'ev kızı' konumundan hemen çıksın, bence şu an düşünülmesi gereken konu bu, evlenip kaynana kaynatayla yaşayabilir mi değil, evde ablanın iyiliğini düşünen kimse yok sanırım. Abisi bula bula kısmet mi bulmuş, iş bulsaymış keşke kardeşine

7 sene yaşadım. Evliligimin hayrını görmedim. Onlarda namazlarında niyazlarında idi. Ne yattıgımı bilirim ne kalktıgımı. Evli evine köylü köyüne arkadaş. Şimdi kafamı dinliyorum. Çünki boşandım

Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.
Canim onlar etrafinda olanlar içini bilmiyordur
Ben anneme deli gibi bağlıyım herseyim ama ben bile bazen dayanamiyroum bugune getirdi canimdan kanimdan
Allahtan hayirlisini isteeyin umarim güzel bi karar verir

Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?
Aslaaaaaaaaaa kabul etmesin

Back
X