gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?

Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?

Durun bismillah, daha yeni tanışıp bir de hemen kaynana kaynata ile oturulacak şartı mı koymuşlar?

Namazlarında olmaları iyi insanlar mı demek? İyi olduklarını hemen nasıl anlayabilir ki? Biraz vakit geçirsin, tanısın insanları öyle ha diyince namaz kılıyorlar, iyiler hadi evlen git onlarla yaşa diye birşey olabilir mi? Abiniz evlensin o zaman çok sevdiyse insanları...

Çok zor bir yaşam yakınımda o kadar çok var ki bunu kabul edip pişman olan...Çok zor ve sancılı bir süreç ve tek evlat...

Tabiki kabul etmesin.
Bir insanın namazında niyazında olması, evlenmek için yeterli sebep değil.
Uzun süre tanısın, flört etsin.
Sonra isterse evlensin.

Aynı evde yaşamak benim için korkunç bir düşünce..
Korku filmi gibi

Abiniz çıldırmış olmalı.

Me yani adam öğretmen olmuş ev mi kuramıyoda ailesiyle oturcak bunu söylediğinde kardeşinizin tek tepkisi o buyursun otursun anasıyla masşıylada pamuk şeker alsın kendisine olmalıydı

pamuk şeker lafini tuttum :dondurma::dondurma::KK66:

adamın evlilik şartı bu mu ?
beraber yaşamak..
sevmek anlaşmak falan önemli değil mi ?
yani kim kabul ederse o olur mantığı.. ablanız yada bir başka kadın..
kv ve kp ile yaşamayı düşünmek dışında bu adamı sogulaması lazım bence ablanızın..
kurban avına çıkmışlar işte ne olacak

Ablaniz neden ev kizi. Baban oglunu okutmus ogretmen yapmista kizini neden okutmamis.

Ablani okutmamislar sen oku meslegini eline al olurmu.

Yoksa ev kizisin diye kv kp ile birlikte yasayacagin bir kocaya senide verebilirler.

Ablanada kendinede bir meslek edinebilmek icin gayret gosterin. Gec kalmis sayilmazsiniz.

Cıks olmaz .

Ayrıca neden hep anne / baba ile beraber oturma durumu söz konusu olduğunda ; anlaşabilirler mi , çok sorun çıkar mı diye düşünülüyor ?

Dünyanın en iyi insanları da olabilirler . Mevzu bu değil bence , bu mevzunun tuzu biberi .

İnsan rahat edemez ya .

Evlenmişsin , eeee sevdiğin adam/kadın . Ya giydiğin kıyafetten de tutta , banyosuna , ayaklarını uzatmana , tembellik etmene kadar mesele . Sıkıcı da üstelik . Kaldı ki bunun öpüşüp koklaşmasını , karı koca ağız tadıyla tartışmayı saymıyorum bile .

Evlilik bak , ''ev'' den türemiş . İnsanların beraber bir hayat paylaşmaya karar verip yeni bir ev kurması manasına gelir .
Ve bir evin bir kadını olur . Gerisini kimse iyi insanlar diye bana anlatmasın .

Ne gerek var ? Aynı evde yaşanmayınca anne baba terk edilmiş olmuyor .

Kabul etmesin , net .

Back
X