gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275
Tabi görücü usulu olunca aracı olacak muhakak.Çocuk tek oldugu icin annesiyle babasıyla yasamak istiyor böyle kabul edecek kısmetlerini arıyor.Bu yüzden insanları suclayamayiz.Ve tanima süreci olacak.
Bir sürü tek çocuğu olan var bir aile dostumun oğlu evlenecek oda tek çocuk çocuk evlenince baska şehire gidecek aynı şehirde kalsa bile oturmazdı.Öğretmenmiş madem 1+1 küçük bir acabilir.

Sakın evlenmesınnnn . Ikıncısı sakın sadece namaza bakmayın artık devri degıstı namaz kılıp ne kötülükler yapan var ya . Bır tanıdık Ada'm gayet namazlı nıyazlı ıkıncı kes evlendı ilk karışı istemıyor halbukı ama Ada'm gıttı evlendı ikincı kadın aldı :( ya erkeğe güven olmaz olmuyor ayrıca ana baba ile zor yaşanır bende turkıyeye gelmeye calışıyorım Allah Nasıp ederse gelecez inşAllah hayırlısıyla Aminnnnn . Onlarda uc dört ay kalırız belkı kaynanam dedı ev alana kadar ama istemedım ben . Kira olsa daha iyi olur dedım zor olur dedım ev alana kadar en fazla Bır iki ay

Cok zor Kaynanayla kple. hele ki evliligin ilk zamanlari. Utangac biriyse cok daha zor. Evlenince insan düzen kurmak istiyor kendi duzenini ama. Ayni evdeyken kaynananin duzeni olacaktir. Buda sikinti gercekten.

Ins
Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?
Insanlar artik kendi aileleriyle bile zor anlastiktan sonra kv ve kp ile nasil anlasirlar bilinmez..tek oglan aile oglunu esinden kiskanabilir..
Rahat bi hayati olmaz rahatca evinde yatamaz kalkamaz hersey basli basina sorun gibi ..

Şimdi farklı bi açıdan bakalım. Ablam çok utangaç diyorsun. Diyelim gece sevişti eşiyle. Sonra namaz da kılıyormuş sabah namazına kalkacak duş alması gerekecek. O saatte kp kv anlayacak tabi bunlar gece sevişmiş. Ablan utanacak sıkılacak rahat rahat sevişemeyecek bile. Bi de çok sessiz sakin sesiniz çıkarmayan bi tip diyorsun, çok ezerler bak. Kabul etmesin bence çok sıkıntı yaşar. İçine atar hep ince hastalığa yakalanır Allah korusun. Yok yok bunun sonu kötü vazgeçin bu sevdadan(!)

26 yasındayım bekarım annemle yasıyorum. Kendi annemle bile anlasamıyorum bu yastan sonra zor , hergün kavga gürültü. Bakma kendi annemde bi kavga edip 10 dakıka sonra kahve içiyorız bişey olmamıs gibi. Bide kayınvalide.. Mümkün değil.
Bravo çok iyi ifade etmişsiniz..ellerin yaptığı kötülük unutulmaz ...her iki taraf içinde gecerli

Hayır. Hiç bulaşmasın.

Hayallerindeki evlilik bu mu? Kv kp ve eş. Bu mu? Kim bunu hayal eder ki.

El el üstünde olur ev ev üstünde olmaz.

Kaç yaşındaki ablanız. Daha makul teklifleri beklesin.

Zor arkadaş zor ! Şahsen ben kendi gelinimizin bile beraber yaşamasını istemem...

Hayır. Hiç bulaşmasın.

Hayallerindeki evlilik bu mu? Kv kp ve eş. Bu mu? Kim bunu hayal eder ki.

El el üstünde olur ev ev üstünde olmaz.

Kaç yaşındaki ablanız. Daha makul teklifleri beklesin.
24 yasinda bende beklemesinden yanayim.

Back
X