gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275
Ablan ne diyor ?
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.

Benimki 5 saatlik yoldan yetişiyor çok zor eğer imkanı varsa ayrı eve ciksinlar

Evin tek kizlari da icguveysi alsin

Ana sag baba sag meslek de var

Boyle anacilara yem olmayin

valla yakınlık konusunda birşey demem ama
ev kesinlikle ayrı olmalıdır.he çok insan tanıyorum
kv ile oturan çok iyi anlaşan ama bu zamanda değil
10 yıl önce evlenen. istediği zaman gider gelir bilemem ama
ev ayrı olması büyük rahatlık herkesin kendi düzeni sonuçta
rahat olmak lazım..tek çocuksa evi yakın tutsun gitsin gelsin
ama aynı ev olmaz.benim yengem de annemle 7 yıl ana kız gibilerdi
çocuklar olunca kalablık olmaya başlayınca rahat edemedi ayrıldı başka eve
dersin ki kendi annesinde ayrılıyo öyle ağladı ama her insan böyle olmuyor.

Abla
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.

oooo ablanin bu kafa yapisi hayattan hic ders almadığını gösterir. Evlensin evlensin okuruz burdan dertlerini. Biri de bi laf dinlese ya...

İnsan kendi evinde kocasıyla gülmek ister cilveleşmek ister.bazen rahat kıyafetler ile gezmek ister cani istemezse ev bile toplamak istemez.
Aynı evde kv kp olunca tek odaya sıkışıp kalmış olacak.kendi alanlari bile olmayacak.dusunun bi brnozla bile banyodan cıkamayacak.
1+0bir ev ve sürekli hizmet halinde olacak.
Öğretmen değil isterse vali olsun ama birlikte yasamasin.

İşte zorlukları;

Düşünsenizze yatma kalkma saatleri hep onlara göre olacak.

Başbaşa bir yerlere gidelim deseler akılları hep evde kalacak

Yemeğe çıksalar gelin kızımız o gün yine mutlaka yemek yapmak zorunda kalacak

Mutfakta koyduğu bir şey yerli yerinde olmayacak yani hiç düzeni olmayacak.

Offf bugün çok yorgunum akşama yatayım dese nasıl yatacak?

Hamile kalsa mide bulantısı yaşasaydı bile utanma belasına kalkacak tıpış tıpış işini yapacak.

Çocuğunu kendisi yetiştiremeyecek hep onlar karışacak yani çocuğun üzerinde anne baba otoritesi hiçbir zaman olmayacak.

Evde hiç rahat şeyler giyinemeyecek hep usturuplu şeyler giyinmeye özen gösterecek.

Kardeşiniz ve kayınvalideniz ne kadar iyi olursalar olsunlar asla birbirlerine yaranamayacaklar ve en ufak hataları gözlerine batacak....

......

Bunlar gibi daha birçok şey yaşayacak ablanız bunları kaldırabilirim derse evlensin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye ailesiyle yaşayacak mış onu anlamadım. Bakıma mı muhtaçlar eee damat adayının işi de var. Manasız.

hadi kayinvalide yalniz olsa neyse de kayinpeder de varmis neden ayni oturcaklarmiski yakin evler ttsunlar ogullarina ihtiyaclari oldumu hemen ulasirlar. kayinvalide kayinnpder yaninda ablaniz hic yeni evliliginin tadini cikaramaz. sizler bile ablamizin evi diyio rahatca gidip gelemezseniz yazik olur kiza

Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?

Olmaz , hele hele tek cocuk ve erkek cocuksa hic olmaz, ailesinden ayrilsa bile cok zor o kv ile anlasmak ne kiymetlidir simdi onlari ogullari...

o tek oğlan tabi anacığını babacığını bırakımıyordur yazık canım benim hayırlı evlat!
kimsenin başını yakmasın o halde beklesin anası babası ölünce evlensin

ablanız evlenmek zorunda mı illa?
evlenmesin bekar kalsın daha iyi
Agzimdan aldiniz helal size yani birakmak istemez yaalilardir vs e yakin oturun nedir ayni ev hic mi sevismicen hic mi banyoya birlikte girmicen hic mi mum isiginda yemek yemicen ay dahada yazmiyim

Yok canım bence kabul etmesin ya da söylesinler.Bir arada yaşayanların sonunu gördük..Biz misafir bile kabul etmiyoruz şehirdışından düşün artık...2 yıl oldu hala daha başbaşa kalmak istiyorum eşimle..İster istemez anlaşsalar bile nasıl annelerimiz karışıyor evde bazen kızıyoruz..Kayınvalide de iyi bişey dese batacak.Ablan ona iyi bişey desen o da ona batacak.Boşu boşuna kalp kırma küslük boşanmalar girecek işte..Sonra da olan bi elinde çocuk karnında bebek istenmeyen kadınlara oluyor olan.

Back
X