• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelenek ve erkek tarafı

Anasının agzına bakan herşeye karışan aileden olmaz benimkilerde bunun yarısı kadar problem olmamasına ragmen hala çatışıyorum mücadele ediyorum

Evlenince boşanmak istiyorsanız ilişkinize devam etmelisiniz bir tanıdığım böyle biriyle nişanlandı oğlan da ailesine sınır koymadı nişan üçüncü günde bozuldu. Her erkek tarafı böyle değil biz karışmayalım kendileri nasıl biliyorsa öyle yapsın diye düşünenler de var. Böyle aileye katlanmak için sinirlerinizin alınmış, sabrınızın da fevkaledenin fevkinde olması gerekiyor.

Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Arkana bakmadan kaç. Aynen böyle devam edecek hayatın ileride, bu duruma devam etme kararı alırsan.

buraya konu açmaya bile gerek yok. ben kolay kolay ayrıl demem kimseye. ama bununla olacak iş değil. şu arama kısmına kaynana yaz başlıkları oku insanlar neler cekiyor. senin gibi düzelir diye dusunup evlenen ablaların onlar. suan bir yaptırım yok yüzüğü atar kurtulursun. ama evlenip bosanmış olmak malesef daha zor. bırak simdiden kendine uygun birini illa bulursun. her kayınvalide böyle falan değil benimki bi bardağıma bile karısmadı. her alısverise geldi ama ben ona fikrini sorunca söyledi ya da bu perde kumaşı kırısabilir bak istersen şuna bak ya da bu koltuğun kumaşı cok kir tutar vs gibi teknik bilgilendirmeler geçti. annen de abartmasın. sakın evleneyim deme ya hayatın mahvolur ya da 1 sene bile sürmez bosanırsın

İnşaallah evlenmemissindir .Bu evlilikte olan sana olur çünkü aldığın nefese bile karışır bunlar..O bile sana ait olmaz.

Annem diyor ki her erkek tarafı böyle
Hayır her erkek tarafı böyle değil, hangi zamanda yaşıyoruz. İnsanlarda saygı merhamet olması getekmez mi, hevesinizi desteklemesi gerekmez mi? Bir düşünün tekrar konuşun, parayı veren düdüğü çalar değil evlilik.

Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Ayrılırsan daha iyi olur. Bu aile sınırlarını bilmiyor. Nişanlın pasif birisi.

Ama tüm aşkıma rağmen çok soğudum ve nişanılma güvenmiyorum bana diyor ki ilerde böyle bir şey olmaz ama ben ayrılik kararımı çoktan verdim
Şimdiden böyleyse evlendikten sonra daha kötü olur. Aklın varsa arkana bakmadan kaç.

Back
X