- 18 Kasım 2025
- 40
- -8
- 1
Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken