Konu sahibinin verdigi orneklere takilip konunun ozunu atlayan arkadaslar sayfalarca geyik cevirseler de kadin hakli yahu. Hanginiz adam yerine koyup haber dahi vermeden gelip aylarca kalan yatili misafiri surat asmadan, buyuk bir misafirperverlikle agirlayabilir? Ustelik bu kez herhangi bir tavir da gostermemis. Es ailesinin yaptigi resmen sen kimsin ki biz oglumuzun evine geliyioruz deyip kadini hice saymak. Ogullari o evde tek yasamiyor sonucta. Evi benimseyip komsuya tabak goturerek, esnafla muhabbet kurarak guya burasi bizim de evimiz, kimseye de yuk degiliz mesaji veriyorlar ama sınır ihlal ediyorlar. 3 gun hadi 5 gun uzaktan gelen akraba agirlanir. Ama boyle ne zaman gidecekleri belli.olmayan, ustelik tavirdan laftan da anlamayan, emrivakici insanlar ne yapsalar batar haliyle. Huzur kalmamistir anliyorum. Insan kendi anne babasina tahammul edemiyor yeri geliyor. Konu sshibi esini al karsina ciddi sekilde konus. Ben bizde kalmalarina karsi ddgilim amabenden habersiz planlar yapilmasina bozuluyorum de. Bilsek gelecekler uc gun bir hafta kalacaklae daha guzel agirlariz vs de.seni sorun cikarmaya calisiyor gibi gormesin. Yoksa arkandan ailesiyle gizli kapakli isler cevirmeye devam ederler.