- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi simonskitty
Boşuna tartışıyorsunuz kızlar. Herkesin birbiri ile iletişim farklı.
MeselaUmutumut82 nin görümceleri ile ilişkisi belki senin yengenle kurduğun bağ gibi değildi. Sen yengenin sınırlarına saygı duyarken belki onun görümceleri dış kapının mandalı, el kızı muamelesi yapıyorlardı. Her fırsatta laf sokup, üstüne evine çöreklenip hizmet bekliyorlardı. Hal böyle olunca bir insan kendi ruh sağlığı ve evliliğinin selameti için mesafe koyar. Hani derler ya benim geçtiğim yolları yürü, ayağıma batan dikenler senin ayağına da batsın sonra beni eleştir diye.
Sen ne güzel yengenle güzel bir iletişim içindesin. Yukarıda saydığım rahatsızlıkları vermiyorsun ki oda senden rahatsız olmuyor. Evini benimsemen gözüne batmıyor.
Benim iki eltim vardı (vardı diyorum biri boşandı). Birine kahveye gitsen bile diken üstünde otururdun, diğerinde kendi kardeşime gitmişim gibi rahat ederdim. Oda bana geldiğinde aynıydı, diğeri zaten gelip gitmeyi sevmezdi. İkisi de eşimin kardeşinin eşleri, akrabalık bağlarımız aynı ama ikisine yakınlığım tamamen farklıydı. Olaylara dümdüz bakmak değil, olayın içinde ki kişileri ve yaşananları baz almak gerekir.
Eğer bir insan namusuma laf söylerse ,arkamdan sırf annemle babam boşandı diye çesitli imalarda bulunur beni sırf özbabam başımda değil diye sanki vucudumun bir tarafı eksikmiş gibi her durumda bunu yüzüme vurursa ve duyarsam kaçıncı derece yakınım olursa olsun evime sokmam bir bardak çay ikram etmem. Eşim k.v ve kayınpederimde bu konuda beni anlayıp saygı duydular. Ben net bir insanım . Öyle canım cicim arkadanda gözünü oyıyım muhabbetleri bana göre değil.