Gelin almaya mehteran bölüğüyle geldi..

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Gelin almaya mehteran bölüğüyle geldi...
Şaşkına çeviren görüntü... Gaziantepli damat Adana'ya gelin almaya mehteran bölüğüyle geldi, terör olaylarından etkilendiğini söyledi.

H

http://www.milliyet.com.tr/gelin-almaya-mehteran-boluguyle-gundem-2108566/

Gaziantepli 26 yaşındaki İbrahim Aslanyürek ile Adanalı Aslıhan Gül (23), 1 yıl önce nişanlandı. Çift bu yıl ağustos ayında da evlenmeye karar verdi. Damat Gaziantep'ten gelirken gelin almaya mehteran bölüğüyle geldi.

Damat kız evine yaklaştığında mehter takımını araçtan inip binaya yürüdü. Pencereye çıkan genç kadın büyük sürpriz yaşadı. Çift gelin arabasına binerek Gaziantep'e doğru yola çıktı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Damat İbrahim Aslanyürek, "Ülkemizin zor günlerinde milli duyguları biraz daha kabartmak ve farklı bir ambiyans için böyle bir şey yaptım. Buraya gelin almaya geldik" dedi.

Gelin Aslıhan Gül ise sesi duyup balkona çıktığında mehter takımını görünce çok heyecanlandığını söyleyerek, "Ben normalde davul zurna ile geleceklerini biliyordum ama böyle görünce duygulandım, çok heyecanlandım. Bana sürpriz oldu" diye konuştu.

bizim ordada gelin almaya değilde, düğünlerde çıkar mehteran sıklıkla. ben bayılırım

bızım buralar abartıyı gosterısı manyaklıgı sever
sasırmadım...

Geçen de bir sünnet konvoyunda gördüm bunu.
Amaç nedir hiç anlamam.
Tamam dinlemesi güzel ama o döneme ait birşeyi bugüne taşımak neyin nesidir anlam veremedim.

Geçen de bir sünnet konvoyunda gördüm bunu.
Amaç nedir hiç anlamam.
Tamam dinlemesi güzel ama o döneme ait birşeyi bugüne taşımak neyin nesidir anlam veremedim.
ne kadar gürültü ne kadar tantana ne kadar kalabalık okadar buyuk dugun mantık bu
antepde dugunde yapılacak bırsey kalmadı yakında ucan arabalarla gelın evınden alınır...

olmadığını sandığım milliyetçilik duygularımı kabarttı ühühühüh

şaka la şaka allah akıl versin

ne kadar gürültü ne kadar tantana ne kadar kalabalık okadar buyuk dugun mantık bu
antepde dugunde yapılacak bırsey kalmadı yakında ucan arabalarla gelın evınden alınır...

Çocuğun milli duyguları kabaracak diye mi düşünüyorlar acep
Gelin de demiştir vay bee padişah gelini oluyorum heheyt yürüsün şanımız

Çocuğun milli duyguları kabaracak diye mi düşünüyorlar acep
Gelin de demiştir vay bee padişah gelini oluyorum heheyt yürüsün şanımız
aynen oyle dıyolar gurur duyuyorlar abarta abarta daha anlatılır daha bu akrabalara

Tüh Ben Gaziantep'e gelin olarak gelirken eşim neden böyle bir jest yapmadı bana. O Kadar yolu boşa gelmişim ben desenize. Eşim bana değer vermiyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…