Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabılarımmm

Chantell

Bir prenses annesi ^
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
327
70
318
Merhaba bayanlar gelin ayakkabım sizce nasıll?? Ben beğenerek aldım her zamanda kullanabilirim diye.. Olumlu olumsuz her türlü fikirlerinize açığım.

gayet sade ..
sen beğendiysen sorun yok ..
güle güle giy .. mutluluklar .. :123:

çok güzel ama ben olsam üstüne kendimin ve eşimin baş harfini yazardım kenarına ufak bir şekilde :) maksat hatıra olsun hem de biraz değişiklik olsun :) güle güle giy :)

Guzelmis canım biraz sade bence bende alcam insallah bayramdan sonra süslü bisey dusunuyorum ☺️

yorumun için teşekkürler canımm ben yapı olarak abartı ve çok süsü sevmediğim için bu ayakkabı bana çok hoş geldi. İnşallah sende istediğin gibi bir şey alırsın tatlım.

gayet sade ..
sen beğendiysen sorun yok ..
güle güle giy .. mutluluklar .. :123:

Çok teşekkür ederimm

çok güzel ama ben olsam üstüne kendimin ve eşimin baş harfini yazardım kenarına ufak bir şekilde :) maksat hatıra olsun hem de biraz değişiklik olsun :) güle güle giy :)

gerçekten buda iyi bir fikir üzerinde düşüneceğimm. Çok teşekkürler.

Insallah canm ya aslında ben de abartıyı sevmem ama nedense gözüm hep tüllu tasli seylere kaciyo anlamadım valla bu tezatligi 😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…