• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelin ayakkabıların hangisini seceyim

myiimmortal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
107
7
118
Ankara
kızlar selam,
Gelin ayakkabısı için kararsız kaldım sizce hangisini sipariş vereyim. boyum kısa oldugu için 16 cm giyeceğim. nişanda 14 cm giymiştim ve baya oynamıştım acımıştı gece sonunda ama olsun :) . sizce dolgu topuk mu yoksa diğeri mi hangisi rahat olur ya da hangisi güzel. Bu arada dolgu topuk 289 diğeri 249tl

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 140
  • $2.webp
    $2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 133
  • $3.webp
    $3.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 161
  • $4.webp
    $4.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 130
görüntü açısından gelınlığın altına birinci ayakkabı daha guzel gider.
ama rahatlık acısından ıkıncısı

görüntü açısından 1 diyorum bende...2 çok kaba duruyor gelinliğin altına dolgu topuk yakıştıramıyorum.. bende normalde 5 cm topukluyla bile duramam ama düğün günümde 9-10 cm topuklu giydim sabah 8 den gece 12 ye kadar da çıkarmadım fotoğraf çekimi vardı akşamda deli gibi oynadık ve hiçççç bir şey hissetmedim heyecandan bir şey anlamıyorsun :16:

Canım bence bu ayakkabılarla düğünün sonunu getiremezsin.

topuktan topuğa farklar var canım.
ya seçtiğin ayakkabı rahat ayakkabı değilse.16 cm bir ayakkabı bence hiç uygun değil.
ben ablamın nişanında 15 cm giydim ama giymez olaydım.eve geldim yürüyemiyordum ki gerçi nişanda bile doğru dürüst yürüyemiyordum.çok rahatsız etmişlerdi beni.iyice düşün kararını ver.sen orda gelin olacaksın.misafir değil.sürekli gezmen lazım oynaman lazım.düğünün başından sonuna kadar otursan tamam derim ama bu mümkün değil.bunun düşmesi falanda var.:26: kaş yaparken göz çıkarmak denir buna.:44: boyum uzun gözüksün diye allah korusun ya düşersen.:53:
bilemedim canım ya.belki dolgu topuk daha rahat olur ama resimdeki dolgu topuğuda rahat olmayan bir ayakkabıya benzettim.:50:

Çok yüksek canım bunlar, insan dengesini bile ayarlayamaz.Nişanını düşünüyorsun ama düğün o kadar yorucu geçiyor, o kadar çok ayakta kalıyorsun ki. Üstelik gelinlik biraz ağırda oluyor. Yinede bunlardan birini seçecek olursan bilekten bağlıları tercih edebilirsin. En azından bilekten bağlamalı olanlar biraz daha rahat olur diye düşünüyorum. Mutluluklar...

Back
X