Gelinlik Ayakkabısı gelin ayakkabım

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.301
En iyi cevaplar
1
16.519
448
40
Bursa
Son düzenleme:
diğer internetten aldığın hiç hoş değilmiş bence...

ama bu aldıgın çok hoş sade vede kibar güle güle giy inşallah

bende beğenmemiştim sadece kır düğünü olacağı için almak zorunda kalmıştım..dolgu topuk çok aradım ama bulamadım..sonunda buldum ve acaip rahat ..

bende beğenmemiştim sadece kır düğünü olacağı için almak zorunda kalmıştım..dolgu topuk çok aradım ama bulamadım..sonunda buldum ve acaip rahat ..

evet rahat oldugu belli oluyo zaten çok zarifte duruyo ayrıca ben begendim valla

Güzel günlere güzel yerlere götürsün seni hep bu ayakkabılar, gayet şık :)

güle güle giyin arkadaşım. benim gelin ayakkabımda aynısının kapalı burunlusu. inşallah rahat ederiz düğünde.

evet rahat oldugu belli oluyo zaten çok zarifte duruyo ayrıca ben begendim valla

beğenmene çok sevindim tatlım,çok teşekkür ederim

Güzel günlere güzel yerlere götürsün seni hep bu ayakkabılar, gayet şık :)

hepimiz mutlu,huzurlu olalım inşallah tatlım,çok teşekkür ederim

güle güe kullan canım
.güzel
keşke burnu kapalı olsaydı:44::44:

çok teşekkür ederim tatlım burnu kapalı istemedim

Çok güzel de kır düğünü için uygun mu bilemedim..

niye uygun olmasın ki

güle güle giyin arkadaşım. benim gelin ayakkabımda aynısının kapalı burunlusu. inşallah rahat ederiz düğünde.

çok teşekkür ederim cnm inşallah rahat ederiz tatlım..mutluluklar

Yani topigine cvp yazip yazmamakta tereddut ettim :) nasil bi tepki alacagimi tahmin edemedim..
Ama bu ayakkabilarin sahane gule gule giyin insallah

tereddüt etme canım geçmiş geçmişte kaldı,ben uzatmayı sevmem o anda söyleyeceklerimi söylerim biter..

Canım kırılma ama ben diğer ayakkabıyı hiç beğenmemiştim.iyikide gelmemiş dicem çünkü yeni ayakkabın çok daha güzel güle güle giy..........herşey çok güzel düğününüzde çok güzel olur inşallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Son düzenleme:
mutlulukla giy tatlımmm çok güzeller..

çok teşekkür ederim tatlım

kırılmıyorum tatlım bende dua ettim gelmesin diye zatn..bende beğenmemiştim sadece kır düğünü olduğu için ayaklarım rahat olsun diye almıştım..bu ayakkabımı içime sinerek aldım çokta rahat..artık ayaklarım ağırınca otururken rahat bişeyler giyerim daha sonra bu ayakkabımı tekrar giyerim olur biter..çok teşekkür ederim güzel yorumun için..

sade ve şık... mutluluklar...

çok teşekkür ederim canım

bende cok begendim canim, gule gule giy. umarim bende bi an once bulurum gelin ayakabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…