• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başı arşivim kızlarrrrrr

bunlarda benden kızlar
3690.jpg

3698.jpg

3703.jpg

3707.jpg

3713.jpg

3717.jpg

iclal85 1.resim çok hoş saçımı açmayı düşünmesemmm bu modeli düşünürdüm...

iclal85 canım 1.resime ben de bayıldım hemen aldım bir de 4.sü ile sonuncusu çok güzel cidden karar vermek ne kadar zormuş yaa

canlarım bende birinci modele bayılıyorum cok asil duruyor düğünümde onu yaptırmayı düşünüyorum.gerçi şuan nişan falan yok ama bakalım hayırlısyla askerden bi gelsinde:asigim:

canım resimleri büyük görmek icin ilk önde bilgisayarındaki resimleri hızlı resim,resim upload gibi sitelerden birine yüklüyorsun ordan bir link veriyor sana onu alıp grafik ekleye tıklayınca cıkan satıra kopyalıyorsun. umarım anlatabilmişimdiryerimseniben

canlarım bende birinci modele bayılıyorum cok asil duruyor düğünümde onu yaptırmayı düşünüyorum.gerçi şuan nişan falan yok ama bakalım hayırlısyla askerden bi gelsinde:asigim:

canım resimleri büyük görmek icin ilk önde bilgisayarındaki resimleri hızlı resim,resim upload gibi sitelerden birine yüklüyorsun ordan bir link veriyor sana onu alıp grafik ekleye tıklayınca cıkan satıra kopyalıyorsun. umarım anlatabilmişimdiryerimseniben[/QU

tamam hayatım anladım şimdi çok teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

Back
X