- Konu Sahibi mahsumdegiliz
muhtesem insan sen nesin ya yer yüzündeki melek hihoyyyt
gercekten gözümü actin sagol bu rüya olayina ben bidaha kesinlikle baskasi icin yatmicagim ugrasamam sonuclari kötü olabilir diyorsun
gerci masallah seytanlar rüyamda benle ugrasiyor zaman zaman ama hic korkmuyorum Allahim var rüyamda bile duallarla yeniyorum onlari kafamçokkarıştı
bikeresinde iblis bana biseyler firlatdi bardak mi ne ama bana deymedi yerden aldim ona geri firatdim kötükedihüsokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse cenem düstü yine kafani sisirdim özür
bu kaza olayi varya evet ben 5 yasindayken kamyonun altinda kalacakmisim bizim köyden komsular görmüs beni takip etmisler tam yoldan karsiya gececekmisim yani tam kamyonun geldi anda komsular yakamdan cekmisler beni son anda tahtali köye gitmekden kurtulmusum -tatlicadiarzu-[/QUOcanım yaşayacağın güzel günlerin varmış inşallah hayat mucizelerle dolu bunu sende biliyorsun arada bir şeytanı kahreden duayı oku lütfen senden bir ricam var sakın kahve falına sık sık bakma mükemmel çıkar falın ama zor kurtulursun kötülerden eğer bakıyorsan sana duasını söyleyeceğim baktıktan sonra ne yapacağını söyleyeceğimki üzerinde etki kalmasın olurmu gamzeli güzel![]()