Gelin bir-birimizi motive ederek zayiflayalim.

azerideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
1.114
1.468
53
31
merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim ve malesef 70 kiloyum.cocuklugumdan beri hep kilolu biri oldum.artik bu fazla kilolardan biktim zayiflamak istiyorum ve bende buraya oz basari oykumu yazmak istiyorum buraya kono acmakda sebebim gelin birlikde bir-birimizi motive ederek zayiflayalim insallah bu sefer olucak.Bu arada ben azeriyim yazimda yalnislar olduysa kusura bakmayin.

Insallah yarin sabah basliyorum Simdi kilomu bilmiyorum 70 civarinda sabah tartilib yazacam

Sana destek oluyorum deniz ben de varım bu yolda 7 kilom var vermem gereken

merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim ve malesef 70 kiloyum.cocuklugumdan beri hep kilolu biri oldum.artik bu fazla kilolardan biktim zayiflamak istiyorum ve bende buraya oz basari oykumu yazmak istiyorum buraya kono acmakda sebebim gelin birlikde bir-birimizi motive ederek zayiflayalim insallah bu sefer olucak.Bu arada ben azeriyim yazimda yalnislar olduysa kusura bakmayin.
mrb sımdı okudum yazınızı kilo verebıldınzmı marttan bu yana

En onemli seylerden biri motivasyon galiba zayiflarken ..bende dün başladım zayiflamaya karar verdim. 8 at once doğum yaptim. 92 kilo ile doguma gittim. Suan 82 kiloyum ve aşırı zayiflamak istiyorum

Back
X