Gelin dertleşelim biraz çok canım sıkkın

Ben o"babam karşılıyor ihtiyaçlarımızı" kısmını yeni okudum, ilginçmiş. Bir erkek neden eşinin-çocuğunun ve evinin masraflarını karşılamaz ki? Üstelik kazancı iyiyken...
Enayi miyim paramı yedireceğim psikolojisi...ama işlerine gelince evin erkeği, aslan parçası da olurlar.

Şimdi bir laf edecektim de neyse durduk yere ban yemeyelim.. Yapamayacaksan evlenme sahiden, istifle paranı kenarda sarılır yatarsın.. Nasıl bir kafa anlamadım, şimdi de hanımı çalıştırıp onun da alacağı paranın hesabını yapıyor vayy..
Olmadı kefenine koydurtursun tabi..

eşim çocuk gibi benim anne olma yaşım geldi geçiyor 32 yaşındayım.eşim bi tarafa çekiyor.tutturdu yaza diye zaten tahlil veremiyor adam gibi.hsg den 2 ay geçti hemen hamile kalırsın dediler bi ses yok.nasıl çocuk özlemi olur bu adamda.

eşim çocuk gibi benim anne olma yaşım geldi geçiyor 32 yaşındayım.eşim bi tarafa çekiyor.tutturdu yaza diye zaten tahlil veremiyor adam gibi.hsg den 2 ay geçti hemen hamile kalırsın dediler bi ses yok.nasıl çocuk özlemi olur bu adamda.
Bu konuyla ne alakasi var yorumunuzun?

Arkadaşım kendi konu başlığını aç, burada kaynar senin sorun.

Hem adam çocuk gibiyse 2 çocuğun birden sorumluluğunu almak istediğine emin misin?

Bilmiyorum ki soğunuyormuş baksanıza neden bize ilgi göstermiyorsun dediğim için bana senden soğuyorum dedi
erkekler kadınları bankamatik olarak görüyor bu sinirimi bozuyor kızımı ilerde büyütünce eşine para vermemsi gerektiğini aşılayacağım bir erkek kendine güveiyorsa evlensin eve bakmak erkeğin görevi..

Sizin durumunuz farklı ama kadın çalışmalı bence. Eve bakmak sadece erkeğin görevi olmamalı o zaman bütün evin iş yükü de kadının mı demeliyiz. Ev içinde ve dışında ortak olmalı yük. Yalnız sizin eşiniz garip diploma Denkliğiniz yokmuş özelde çalışsanız küçük çocukla zor bari bebeğini düşünse

Cocugu babana guvenerekmi yaptiniz . Sizin ihtiyaclarinizi o karsiliyorsa gidin baba evine yasayin hemde

ilginç ne
Ama sizden daha vahim bi durumu anlatayım. Arkadaşımın kocası çocuk istememiş. Niye demiş arkadaşım ben seni dershaneye gondericem,çalışıp iyi bi okul kazanacaksin demiş. Neden demiş. O da bu eve çift maaş girmesi lazım demiş. Gerçek tende dediğini yaptı. Kız okudu hemde ayrı kaldılar başka bi memlekette. Sonra meslegini de aldı eline çift maasta girdi eve. Şimdi sıra çocukta. Çünkü kadın onun için bi projeydi. Ve projenin son aşamasına geçmek lazım demi!!!!! Haaa unutmadan o bebeğe hamile kalınacak,başarmak zorunda çünkü!!!!
ilginç ne kadar itatkar kadinlar var bu bana çok ters

Ama sizden daha vahim bi durumu anlatayım. Arkadaşımın kocası çocuk istememiş. Niye demiş arkadaşım ben seni dershaneye gondericem,çalışıp iyi bi okul kazanacaksin demiş. Neden demiş. O da bu eve çift maaş girmesi lazım demiş. Gerçek tende dediğini yaptı. Kız okudu hemde ayrı kaldılar başka bi memlekette. Sonra meslegini de aldı eline çift maasta girdi eve. Şimdi sıra çocukta. Çünkü kadın onun için bi projeydi. Ve projenin son aşamasına geçmek lazım demi!!!!! Haaa unutmadan o bebeğe hamile kalınacak,başarmak zorunda çünkü!!!!
Aslında vahim değil, yaptığı çok güzel bir şey.. Neden vahim olsun? Kadını okutmuş üniversite mezunu yapmış. İşe girmesini sağlayıp eline maaşını aldırmış. Okumadan çocuk yapıp boşansalar ne olacaktı? Yine koca eline bakacaktı. Bu durum daha mı hoş yani anlayamıyorum, ne yapsalar yaranamıyorlar...

Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor

Asıl sizin bu sebepten o adamdan soğumanız lazım. Aşırı pinti bir insan demek ki.
Hiç utanmıyor anlaşılan baban senin ihtiyacını alırken. Bu şekilde ne kadar sürer bir evlilik bilmiyorum.
Bebeğin çok küçük durumunuz müsaitken çalışmak zorunda değilsin.

denizbhrm .!.:
Aslında vahim değil, yaptığı çok güzel bir şey.. Neden vahim olsun? Kadını okutmuş üniversite mezunu yapmış. İşe girmesini sağlayıp eline maaşını aldırmış. Okumadan çocuk yapıp boşansalar ne olacaktı? Yine koca eline bakacaktı. Bu durum daha mı hoş yani anlayamıyorum, ne yapsalar yaranamıyorlar...

İyi de onun derdi bu degil ki ben de ilk öyle ssöyledim duyduğum da. Mesele başka. İnsan isteyerek yapmadiktan sonra ne yapılırsa yapılsın neye yarar.

Back
X