• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin evi hazırlığı sorunu

Canim benim ceyiz sermemde insanlar gelmisti, ve allah razi olsun onlardan evimi yerlestirmeme yardim ettiler. 1 gunde herseyi yaptim. Herkes bir isin ucundan tuttu ve cok eglenceli guzel gecti. Yemekleride erkek tarafindan yengeler, teyzeler vs yapip getirmislerdi. Bana hic birsey yaptirmadilar. sizin oralarda nasil olur bilmem ama ben iyiki gelmisler dedim...

Öncelik'le Allah mesut etsin.Bende asla eski adetleri seven yada yapan biri değilim.Eşim geldikçe eşya göndermiştim.1.5 saatlik uzaklıkta yere gelin geldim.Bizde kızın yakınları çeyizi serer erkek evi onları yemekler v.s
Ben ve ablam eniştem eşim yerleştirmiştik.
Yani yabancı birinin o durumda gelmesini istemezdim.

yorum ve önerilieriniz için çok teşekkürler :) çeyiz işini hallettik dün yerleştirdik şükürler olsun. Kayınvalidem bi gün önce anneme sen börek fln yap bende bişeyler hazırlarım onları yeriz dedi. amaa eşyalarım taşındı ortada yemek fln yok annemin hazırladıkları dışında bende çay demledim sonra nişanlım bi ara ortadan kayboldu pide yaptırmıs geldi. Anne hani sen bişeyler hazırlıcaktın dedim ayyy hiç uğraşamam öyle dedi :S annem çok bozuldu tabi bu duruma neyse canı sağolsun bu işte ufak tefek bi kaç sorunla hallettik

BÖREK ile halletmişsin hadi ,kaynananın ipiylede kuyuya inilmezmiş ha :KK70::KK70::KK70:
yorum ve önerilieriniz için çok teşekkürler :) çeyiz işini hallettik dün yerleştirdik şükürler olsun. Kayınvalidem bi gün önce anneme sen börek fln yap bende bişeyler hazırlarım onları yeriz dedi. amaa eşyalarım taşındı ortada yemek fln yok annemin hazırladıkları dışında bende çay demledim sonra nişanlım bi ara ortadan kayboldu pide yaptırmıs geldi. Anne hani sen bişeyler hazırlıcaktın dedim ayyy hiç uğraşamam öyle dedi :S annem çok bozuldu tabi bu duruma neyse canı sağolsun bu işte ufak tefek bi kaç sorunla hallettik

Back
X