- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi godzilla06
arkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
biz de yeme içme kısmını erkek tarafı hazırlar
gelin tarafı gelir çeyiz serer erkek tarafı hiç karışmaz işleri bitince yemek servisi yapar
bence siz hiç karışmayın ama kayınvalidenize de cıtlatın bu durumu