GELİN EVİME HANGİ MOBİLYALARI ALMALIYIM ?

tutkuselcuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
35
11
upload_2015-7-13_14-53-59.png
upload_2015-7-13_14-54-12.png

Eklentiler

• belissa-koltuk-takimi-modelleri-bellona-mobilya-2015-2016.jpg
    belissa-koltuk-takimi-modelleri-bellona-mobilya-2015-2016.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 4.344
  • belissa-koltuk-takimi-tab-03.jpg
    belissa-koltuk-takimi-tab-03.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 2.151
  • beliisasuyesili (4).jpg
    beliisasuyesili (4).jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 2.387
  • beliisasuyesili (3).jpg
    beliisasuyesili (3).jpg
    71 KB · Görüntüleme: 5.189
  • AlestaSLuxTk-FisbMv-BonyAna-01.jpg
    AlestaSLuxTk-FisbMv-BonyAna-01.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 1.165
  • violin Koltuk Tk-Lilyum Duru Yesil-Lilyum Toz Pembe-001.jpg
    violin Koltuk Tk-Lilyum Duru Yesil-Lilyum Toz Pembe-001.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 7.792
  • belissa-yemek-odasi-tab-04.jpg
    belissa-yemek-odasi-tab-04.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 1.166
  • belissa-koltuk-takimi-tab-19.jpg
    belissa-koltuk-takimi-tab-19.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 2.807
bende aynı kararsız durumdayım evin durumuna göre alıcağım bakalım.. Violin ebat olarak daha büyük belissa koltuk takımına göre.. Birde mobilyalar opak beyaz fildişi diye geçiyor zaman sonra modası geçer sıkılırmıyım acaba? ben ahşap rengleri düşünüyordum ama bu takım çok gösterişli ve hoş geldi gözüme diğerleri biraz standart hep aynı gibi..

canım bende violinle belissa arasında gidip gelmiştim bi süre başta çook beğenerek violini aldım taksit yatırmaya mağazaya gittiğimde belissayı gördüm uzunca bi düşünmeden sonra gittim belissayla değiştirdim :KK70:viiolin dediğin gibi daha geniş belissa daha küçük daha şirin country tarzını seviyosan belissa derim ben :KK14:

yorumun için teşekkür ederim. bende country tarzını çok sevmiyorum ama bu bana pek bir şirin geldi. belki çiçekli yastıkları sade yaptırırım ama o zaman hiç güzel olmaz diyor herkes :) bu arada sen ne rengini aldın bordo mu su yeşilimi??
mobiya konusunda belissa yatak ve yemek odasını nasıl buldun bu arada ?

mürdümünü aldım ben yemek odamda belissa :KK37:belissanın tüm parçalarına bayıldımm ama işte malesef ben alırken yoktu bu model yeni çıktı olsaydı yatak odasınıda alırdım :KK36:

olsun yine yetişip almışşsın ya :) memnunmusun lake gibi masa falan çizilme falan oldumu birde fildişi ve opak beyaz diye iki ayrı rengimi var anlamadım.

ekru diye geçiyor rengi sitesinden bakabilrsin hepsinin renkleri yazıyor üstünde .
kullanmadım ki henüz :KK33: bayramdan sonra gelicek mobilyalarım çeyizim evimizi yerleştircez kısmetse:KK36:
atarım resimlerini yorumlarını :KK37:

Renkler ve zevkler konusunda yorum yapamıycam ,bu kişinin kendi kararıdır.Fakat sürgülü. Dolap almayın diyorum şiddetle...Biz daha yeni aldık bir sürgülü dolap iç hacmi dar oluyor bunların ve kıyafetlerin kolları sıkışıyor.Alacağınız dolabın iç hacmi derinliği yani en az 56 cm.olmalı kapak hariç.Ben bunu anladım ama geç oldu biraz .:KK53:

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hiç düşünmemiştim inanın şimdi baktım ülçülerine ama sürgülü daha geniş gözüküyor.
  • 5 Kapılı Gardırop
    6541-27.png

Genişlik: (X)219.00cm
    Derinlik: (Y)63.00cm
    Yükseklik: (Z)208.00cm
  • Sürgülü Gardırop
    6541-29.png

Genişlik: (X)244.00cm
    Derinlik: (Y)71.00cm
    Yükseklik: (Z)211.00cm

Ikinci mavi-yeşil arası olan renk yatak Odasını çok beğendim. Oturma odalarnda da bordo hariç hepsi güzel bence. O bordonun tonu pek olmamış tüm modelleri demode yapmış. Diğer renklerin hepsi çok güzel.

Cnm koltuk ve oturma gruplarını hem annemlere hem de kendi evime alırken baya araştırdığımdan dolayı eğer bu mobilyalar doğrultusunda seçim yap dersen yatak odası aynı model zaten 2. renk ağır durmuş geçici bir renk olmaz diye düşünüyorum uyku alanı için daha soft ;koltukta da Alestra modeli güzel ama renk konusunda bir şey demiyorum zevkine kalmış yemek odasında da ben olsam masa sandalye ve konsol alırım hatta konsolun aynasını da alma 7'li yapıştırma stili aynalardan 2 takım alıp güzel bir konsept oluşturabilirsin imkanlarını ve yaşadığın şehri bilmediğim için yorum yapamıyorum mağaza önerme noktasında ama imkan dahilindeyse başka modellerde bakabilirsin cnm nacizane fikrim.....Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

HEPSİ ZATEN TEK MODEL CANIM SENCE BUNLAR GÜZEL Mİ BAŞKA MODELLER DE BAKMALIMIYIM?

Bence daha guzel modeller var vanessa ya bakabilirsin mesela salondaki oturma grubunu köse alip masayla bi oda bolme seperatör u kullanabilirsin cok modern durur. Masa ayri yerde kendine özgü durur koltuklarinda ayni keza. koltuk rengi cok onemli bence ben uyumu yakalamak adina koyu mor ve hafif vizon kullanılabilir..

X