- 17 Eylül 2020
- 22
- 36
- 18
- Konu Sahibi Meftun blog
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hicbisey yapmayacaksın tıpış tıpış gelecek o kız özür dilemeyeSelam arkadaşlar. Öyle büyük bir çıkmazda hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilmiyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var..
abimin 2 yıldır görüştüğü bi kız vardı.. adı Merve. onunla tanıştıktan sonra bayağı iyi anlaştık.. benden 5 yaş büyük.. kız iyi biri ama abimle güzel bir ilişkileri yoktu.. saygıları bitmişti.. ayrılıp barışırlardı.. bazen aylar sürerdi ayrılıkları ama Merve haklı da olsa haksız da olsa abimi bırakmazdı.. sürekli peşinden koşardı abimin.. her tartışmada da Merve beni arayıp anlatırdı.. ben destek olurdum tabii.. abim suçluysa bizimkilere anlatırdım annemler kızardı abime.. neyse bunlar böyle ayrıla barışa sonunda nişanlandılar. her kavgada beni aramaya devam ediyordu merve.. annem de genelde üzülünce fenalaşır.. annem üzülmesin diye Artık gizlemeye başladım bu kavgaları. bu süreçte o kadar yıprandım ki, onlara açık açık söyledim bir sorununuz olduğunda artık beni aramayın diye.. çünkü kendileriyle beraber beni de yıpratıyorlardı.. kavga ettikten birkaç saat sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlardı.. boşu boşuna onca şey yaşıyorduk anlayacağınız.. hiçbir şekilde kavgaların sonu gelmedi. Beni aramalarının da. 3 gün iyilerdi 4 gün küs.. bu döngü böyle devam etti aylarca. artık ettikleri kavgalarda merve her defasında yüzüğü atıyor, ben de onu ikna etmeye çalışıyorum nişanı atma diye.. zamanında abimin peşinde koşan oydu şimdi de kendi bitiriyor. 2 kez nişan attı ama her defasında barıştı.. blöf gibi geliyordu bana artık. bir gün tekrar kavga ettiler merve aradı beni.. ben dedi abini hayatımda istemiyorum, onun suratını görmek istemiyorum.. ne yaptı abim dedim. Bir şey yapmadı hatta bana öyle değer veriyor Ki, el üstünde tutuyor beni ama bilmiyorum küçücük şeylerde bile kavga ediyorum, artık yoruldum, böyle bir evlilik yapmak istemiyorum dedi. Ben sakin ol biraz uzaklaşın birbirinizden geçer, her zamanki kavgalarınız dedim. Bu da yok illa nişanı atacağım dedi.. ciddiye almadım. neyse birkaç gün geçti aradan. Merve hakikaten nişanı attı, abime yüzükleri zorla vermiş hatta fırlatmış.. bizimkiler nasıl üzgün.. millete ne diyeceğiz filan diye düşünüyorlar. Ya tamamen bitirseler bir şey demeyeceğiz ama yine barışıyorlar.. annemler de akrabaların diline düşmek istemiyorlar..
Neyse Merve hem nişanı atmış hem de abime mesajlar atmaya devam ediyor. Bir taraftan bizi arıyor bir taraftan abimi.. ben de sinirlendim tabii.. oyun mu oynuyorsun çocuk oyuncağı mı bu dedim.. sen dedim madem bitirecektin neden nişanlandın!? Aramızda tartışma başladı.. derdin ne gibisinden merveye yüklendim.. hem bunca şeye şahit olan birisi olarak bayağı dolmuştum bitiriyorsan bitir dedim yeter. çünkü hakikaten ortada hiçbir şey yokken kavga çıkarıp abimin üzerine gidiyor, her şeyi sorun ediyor.. bunları merve de kabul ediyor ama.. abimi de görseniz onu hakikaten seviyor, ortada kalmış, ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor Merve’ye.. bitirmek istemiyor ve çok üzgün.. aradan birkaç gün geçti Merve nişanı atmış ama abimle görüşmeye devam ediyor.
sonra Birgün tesadüfen Merve’nin benim hakkımda attığı mesajları gördüm.. abimin telefonu bendeydi birini arayacaktım üstten mesajlar gelince benim hakkımda, girip her şeyi okudum.. aman Allahım hakkımda nasıl da atıp tutuyor.. benim için yazdığı öyle kırıcı cümleler vardı ki.. detaya girmeyeyim de okuduktan sonra dayanamayıp ağladım, ne kadar üzüldüğümü siz düşünün.. hiç hakketmediğim laflar, hakaretler.. neymiş ona bağırmışım abim de dayanamamış ailem hakkında haksızsın, ben ailem hakkında böyle kötü düşünen birini istemiyorum diye gerçekten bitirmek istemiş.. abimle aramız gerçekten çok iyidir.. arkadaş gibiyiz onunla.. çok sever beni..
Neyse bu mesele ailelere kadar gitti.. kızın ailesi her şeyin farkındaydı.. bizim kızımız iyi değil göze geldi nişandan sonra dediler.. hocaya filan götürmüşler Merve’yi.. ben inanmadım tabii 2 yıldır hep böyleler ne nazarı.. mervenin ailesi bu kavgaları hiç bilmezler. Merve sadece bize yansıtıyor.. neyse ailesi bu nişanın atılmasını istemiyoruz dediler.. merve de böyle düşünüyormuş, abimi kaybetmeyi göze alamazmış filan.. bize geldiler barışmak için.. biz zaten ailecek sinir olduk buna. Hem nişan atıyor bu kadar olay çıkarıyor hem lafının arkasında durup bitirmiyor.. ailesinin başı yerde bizden özür diliyorlar filan.. aileler araya girince barıştılar tabii.. bizimkiler de abimin hatrına kabul ettiler Merve’yi..
Büyük abim Merve’yi köşeye çekmiş benimle arasını düzeltsin diye. Abime ben Ayşe’yi arayacağım Şah sonra, bugün hazır değilim yüzüm yok filan demiş.. abim üstüne gitmemiş.. Aramadı tabii..
O gün aileler barıştılar onları ama abim hiçbir zaman eskisi gibi olmadı ona karşı.. hep de Merve’ye Ayşe’yi ara aranı düzelt diyormuş. Aradan 1 ay geçti ben KPSS’ye girecektim mesaj attı bana başarılar dilerim diye. Ben de teşekkür ederim dedim. Bu kadar.. sonra hiçbir adım atmadı o meseleyle alakalı.. annemler kıza çok kırgın benim hakkımda yazdıkları yüzünden.. öyle eskisi gibi Merve’yi arayıp sormuyorlardı..
Abime dedim ki niye aramıyor beni.. dedi ki sana adım attığını düşünüyor.. bana attığı adıma bakar mısınız sınavım için mesaj atmış ben ne diyebilirim ki.. daha çok sinirlendim ona tabii.. abime çok kırıldım.. Olur olmaz ilişkilerine yansıdı bu.. abimin zorlamalarıyla filan en son demiş ki abime kardeşini getir bize. Ben de dedim ki konuşmak istiyorsa o beni arasın.. onun evine filan da gitmem. Dışarıda buluşalım. Kız asla aramam demiş. Getiriyorsan sen getir ben aramam onu demiş. Tabi burada da tartışma çıkmış. araları açılmış. Ayrılmışlar. benim yüzümden ayrılmasını asla istemem.. öğrenince de çok üzüldüm.. ama resmen abimi kaybetmeyi bile göze aldı ama yine de beni aramıyor.. bu nasıl bir ego ya.. cidden anlamıyorum.. hem güzel bir ilişkileri yok hem beni bahane ediyorlar şimdi de.. buna sebep olmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bir yol gösterin..