• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce ilişkileri......

Burada bile istemediğiniz bir yorum yazan üyeye gerginleşiyorsunuz.
Sanırım çok normal gelininizle sorun yaşamanız.
Bence mesafe koymaktan çok düşünce yapınızı değiştirin.
Gelininiz sizin bu tavırlarınızdan hoşlanmıyor olabilir mi?:delphin:

gelin-görümce ilişkileri böyle değildir

benim 3 tane görümcem var.3 ünüde çok seviyorum.Çok iyi aramız :nazar:
Yapış yapış bir ilişkimiz yok, gelin-görümce değil arkadaşız gibiyiz.
Kötü olmasını gerektirecek birşey yok bence.Evimiz barkımız ayrı, birbirimizle ne gibi bi alıp veremedğimz olsun ki

canım bence takma bosver lafın yerı gelıosada de kardesımı kaybedıcem korkusu yasama yoksa poposunu kaldırırsın.. bende cok sabrettım benden buyuktu bı gun doldum konutsum abım sımdıye kadar hıc kızmıodu ona herseyı gormesıne ragmen arada tatsılık olmasın dıe o gun oda patladı yengeme ama abımı kaybetmedık cunku haklının yanındaydı

ben mesafe koydum
abisini paylaşamıyordu.
evlendide rahatım biraz

mesafe en iyisi diye düşünüyorum böyle durumlarda.

Görümcenin karşısında titremeyen geline ben gelin demem -tatlicadiarzu-

bende takıldım bu titreme olayına.....öyle yazmış arkadaş sonrada silmiş...

niye titriycek gelin sizin karşınızda?? tuhaf.....

ne farkınız var birbirinizden insan olarak?siz padişahmısınız o da kölemi ki titriycek?:delphin:

bu cümlenizden sizdede bişeyler olduğu kanısına vardım....durup dururken tavır alan insan nadir olur çünkü....

Öyle olur mu kızlar,tabi titreyecek ! Nede olsa o GELİN ! Nede olsa kadın olması bile titremesi için yeterli bir neden !
Erkekleri kandırmak tabi çok kolay,hepsi çocuk ya bizde alıyoruz ellerimize 1er tane şeker çağarıp kandırıyoruz işte zavallılarımı

sİZDE görümcenizn karşısında dediğiniz gibi titreyecekmisniz merak ettim. . . bilmiyorumkismile

ay yok canımdır Benim görümcem.. allah nazarlardan saklasın, Bitanecik aBlam o Benim. Bir hafta görmeyim özlüyorum.. Ben de görümceyim, yengemi de çook severim.. aynı şehirde değiliz senede Bir defa görüşeBiliyoruz ama olsun iyi olsunlar yeter.. gelin konusunda da görümce konusunda da çoook şanslıyım Ben.. 2 tane daha aBlam oldu =)

ay yok canımdır Benim görümcem.. allah nazarlardan saklasın, Bitanecik aBlam o Benim. Bir hafta görmeyim özlüyorum.. Ben de görümceyim, yengemi de çook severim.. aynı şehirde değiliz senede Bir defa görüşeBiliyoruz ama olsun iyi olsunlar yeter.. gelin konusunda da görümce konusunda da çoook şanslıyım Ben.. 2 tane daha aBlam oldu =)

ne şanslısın cnm..inş hep böyle devam eder.ben de gelinimiz değil kızkardeşim gibi yaklaştım hep.demekki tek taraflı olmuyor bu işler.inşallah görümcem olur çok isterim.

merhaba bayanlar anladığım kadarıyla gelin görüce arasında hep bir çatışma oluyor... bende yakında gelin olcam kısmetse sözlüyüm şuanda geçenlerde sözlümün yiğeninin düğününe gittim herkesle beraber kuaföre gittim saçlar yapıldı... sorun yok o ana kadar fotoğraf çekimi olacaktı sözlümle bizde çektirdik yalnız fotoğraf çekilecek diye makyaj yaptırmak istedim makyaj malzemelerim yanımda dahi yoktu olsa belki onu bile yaptırmak istemezdim ayrıca yaptırsam bile bunda anormal birşey göremedim ben neyse sözlümde yaptır tabi dedi ama içeri geçtiğimde görümce adayım abim seni çağırıyor dedi çıktım dışarı ne konuştular bilmiyorum makyaj çok pahalıymış burda değmezmiş kimse yaptırmayacakmış çok şaşırdım acaba aralarında ne konuşuldu ne söylendi bilmiyorum sözlüme sormadımda zaten yanlarındayken görümce adayım yaptır sen bilirsin tabi ben karışmış gibi olmayayımda çok pahalı burda ben bile yaptırmıcam kendim yacam dedi sözlümde yaptır diye ısrar etti ama bu konuma gelmek şaşırttı beni ondan dolayı hiç laf tantana olmasındansa görümcemin malzemelerini alıp kendim yaptım... sizce beni ilerde büyüık sorunlarmı bekliyor dersiniz kötü niyet aramalımıyım çözemedim ilkkez böyle birşeyle karşılaştım 24 yaşındayım görümcemde 25 yaşında evli

merhaba bayanlar anladığım kadarıyla gelin görüce arasında hep bir çatışma oluyor... bende yakında gelin olcam kısmetse sözlüyüm şuanda geçenlerde sözlümün yiğeninin düğününe gittim herkesle beraber kuaföre gittim saçlar yapıldı... sorun yok o ana kadar fotoğraf çekimi olacaktı sözlümle bizde çektirdik yalnız fotoğraf çekilecek diye makyaj yaptırmak istedim makyaj malzemelerim yanımda dahi yoktu olsa belki onu bile yaptırmak istemezdim ayrıca yaptırsam bile bunda anormal birşey göremedim ben neyse sözlümde yaptır tabi dedi ama içeri geçtiğimde görümce adayım abim seni çağırıyor dedi çıktım dışarı ne konuştular bilmiyorum makyaj çok pahalıymış burda değmezmiş kimse yaptırmayacakmış çok şaşırdım acaba aralarında ne konuşuldu ne söylendi bilmiyorum sözlüme sormadımda zaten yanlarındayken görümce adayım yaptır sen bilirsin tabi ben karışmış gibi olmayayımda çok pahalı burda ben bile yaptırmıcam kendim yacam dedi sözlümde yaptır diye ısrar etti ama bu konuma gelmek şaşırttı beni ondan dolayı hiç laf tantana olmasındansa görümcemin malzemelerini alıp kendim yaptım... sizce beni ilerde büyüık sorunlarmı bekliyor dersiniz kötü niyet aramalımıyım çözemedim ilkkez böyle birşeyle karşılaştım 24 yaşındayım görümcemde 25 yaşında evli

valla şekerim benim görümcem şehir dışında.ayda yılda bır telefonla konusuruz.o zaman gorsen canım cıcım.konusmayınca da hatırlamayız bırbırımızı pek.bana kalsa daha samımı olurdum ne de olsa abla dıye.ama soyledıgı bır soz ıcıme oturmustu o yuzden mesafe koydum.ıyı de oldu

ne kadar önyargılı insanlarız yaaa..saygıdır herşeyin başı..herkes bir şekilde gelin yada görümce oluyor bu şekilde..hangimiz rollerimizi değiştirmiyoruz ki..okuyorum,gayette güzel geçinenler var..her şeyin altında bir artniyet aranması neden bilmem hiçç..

seviyorum görümceciklerimi üç taneler ama aramızdaki elektrik çok başarılı

ön yargılı davranmak deil niyetim sadece anlam veremedim, böyle bir konuyada denk gelince bende paylaşmak istedim umarım bende can ciğer olabilirim istediğimde bu zaten sanırım evliliğin stresi altındayım ben :)

Görümcem yok :66: Sadece çok iyi yürekli b' kaynım var...
Ama bende b' görümce adayıyım..Problem yaşamaz benden gelin hanım :9::9:
Etliye sütlüye karışmam :27:

Sağlam b' ilişki kurabiliriz vesselam :101:
Önce görelim de :51:

aynı şekilde bende görümce adayıyım bende bir sorun yaşıcağımı sanmıyorum öyle gürültücü lafcı deilimdir görümcemlede sorun yaşıcağımı sanmam ama okadar şey duyuyoruz ediyorum bir an acaba mı dedim yani :)

Back
X