Gelin görümce kaynana sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eskliyesil1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
8
-2
36
40
Merhaba arkadaşlar 7 yıldır evliyim.Bu arada bir erkek olarak yazıyorum.Karım ve kız kardeşim arasında bazı sorunlar yaşandı.Çokta büyütülcek konular değil aslında ama annem taraf tutuyor kızını yani kardeşimin tarafında duruyor.Doğal olarak da karıma karşı tavır alıyor ve görüşmüyorlar.Bu sorunu ben çözemiyorum.Ne zaman konu açılsa bizimde evde huzurumuz kalmıyor. O yüzden çok da üstüne düşmüyorum.Ben ve çocuklarımı alıp gidiyorum annemle görüşüyorum..karım gelmiyor.böyle sorunlar yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim bu anlaşmazlığı iki tarafıda yumuşatamıyorum.

Annene söyle karından özür dilesin. O götürdüğün çocukların annesinden özür dilemesi gerek. Madem kız kardeşin ve annen haksız o zaman sen bu insanlara mesafe koyacaksın. Ana kuzusuz gibi yaşayıp gideceksen karınla evlenmeseydin, annenin dizinin dibinde yaşasaydın.

Şimdi şöyle kız kardeşim sürekli annemden çıkmıyor.evli ama orada yaşıyor diyebiliriz :) bu durumda karımı rahatsız ediyor.Çünkü annemi çocuklara baktırmak için çağırdığımızda kız kardeşim çıkıyor onun işi oluyor bize vakit bulamıyor.birde annemin tarafsız olamaması gibi bir sorun var.Hep kızının yanında oluyor.onun tarafından bakıyor.defalarsa söyledim anlamıyor.Doğal olarak da karım bu sebeplerden doları aileme karşı soğuk duruyor.Bu seferde ailem neden soğuk diye tavır alıyor.iki ucu boklu değnek yani.

İşte hem görümce hem kaynana başlı başına sorunlu. Sen de beceriksiz biri olup bir denge kuramamışsın. Annecim annecim diye geziyorsundur hala ortada.

Bunlar kusurlu davranışlar, karın sana boşanma davası açsaydı, tazminat alırdı.

Arada kalma direk karından tarafa ol. O hissi ailene ver. Bıktık pasif erkeklerden. Yeni ailene sahip çık.
Aileme sahip çıkmasan zaten boşanmıştık.Ben telafisi olmayan hatalar yapmam.Düşünerek konuşurum.Karımla da bu konuyu evde açmıyorum.zaten sahip çıkıyorum

Karınızın soğukluğundan şikayetçi oldukları zaman sizde çat çat söyleyeceksiniz. Bariz bi haksızlık varsa ailenize mesafe koyarak ciddiyetinizi göstermeniz lazım. Hiçbiri olmuyosa eşinize karışmayın siz ve çocuklar gidip görünün. Karınıza hakaret saygısızlık gibi şeyler yapıldığı halde annenizden çıkmıyorsanız suç sizde demektir. Bi duruşunuz olmazsa böyle ortada kalırsınız

Kesinlikle annecim annecim diye gezmiyorum..

Bu sorunu ben çözemiyorum.Ne zaman konu açılsa bizimde evde huzurumuz kalmıyor.
Kesinlikle annecim annecim diye gezmiyorum..

Kendin yazmışsın konu açılınca evde huzurumuz kalmıyor diye. Kadın o kadar defalarca derdini anlattığı halde, umursamadığın için huzurunuz kaçıyor. Bir insana bir ya da iki anlatırsın orta yol bulunur. Sen hala orta yol bulamamışsın. Bu kadın senin annenle kız kardeşinin saygısızlığını çekmek için evlenmiyor değil mi? Zırt pırt annene çocukları alıp ne gidiyorsun küçük çocuk onlar orada ne yapacaklar. Al karını bir kahvaltıya gezmeye götür.

Yakın oturuyorsanız uzağa taşınıp,bu kadın da benim eşim,şuan sevdiğin torunlar onun çocuğu bana saygınız varsa ona da olsun deyip resti çekin.
Haklı haksıza giremem ama yakın oturmak her zaman sorun çıkarır.Tarafsız bakmayan anne de illa çocuğunu doldurur.
Kimse de anneniz değil,taviz verip,susup alttan almaz,bir gün gelip sen yanımda durmadın diye delirirse eşiniz,dönüşü olmaz.

Neden soğuk olduğunu bilmiyor musunz diyemiyor musunuz? Yoksa içten içe eşinize hak verip,icraate gelince annenize birşey demekten mi çekiniyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…