- 23 Haziran 2018
- 334
- 189
- 18
Şuan çok kötüyüm kim haklı kim suçlu bilmiyorum tarafsız bir şekilde değerlendirin istyorum. Biz abimlerle birlikte yaşıyoruz abim yengem çocukları annem babam ve ben. Abimi çok seviyorum aram çok iyi yengemide seviyodum özünde çok iyi bir insan aramızda hiç bir sorun olmamıştı ama öyle arkadaş gibide değildik yani belli bir mesafe vardı hep. Kısaca anlatyım yengem çalışıyor evde beş kişinin işini annem yapıyo artı çocuğa da bakıyodu. Yemek bulaşık ütü aklınıza gelecek her şey ben önemli bir sınava hazırlandığım için bazen yardım ediyorum bazen edemiyorum yengem çalışyo işten gelinc2 bulaşıkları çıkarır dizer yemek yendipinde toplar kaldırır başka bi şey yok ütü yemek çamaşır onları yapmıyor pek neyse o sorun değildi olmadıda annem halledyodu. Şu bikaç gün annem rahatsızlandı işler bize kaldı amnemin eğilip kalkmaması gerekyo şu bikaç gün ben çamaşırları yıkadım astım etrafı topladım annemle ilgilendim vs. Dün akşam kuruyan çamaşırları topladım salona getirdim üşümüştüm hızlıca getiriverdim yengemede dedim ki çamaşırları ben yıkıyım asıyım ütüyüde dönüşümlü yaparız dedim. Bu lafıma çok alınmış ağlamış abime söylemiş bende konusmak istedim bugun kendisiyle konuşmak istemiyorum o tavrına kıtıldım dedi bende kötü amaçla söylemedipimi sadece ortaklaşa yapalım dedim sadrc3 üşüdüm hemen bitsin derse otryım diye acele ettim dedi o da drdi biz evleri ayırcaz falan dedi özürdiledim dinlemedi bende tamam diyeceğim bi şey yok bağlarımız kopacaksa kopsun dedim oda apladı bende ağladım dışardan bir göze ihtiyacım var