- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar merhaba. Konu yine kv malum.
Biz gorusmuyoruz cok mecbur kalmadikca. Yasanan olaylar , onun biz nisanliyken esime kendi akrabalarindan bi kiz bulup benden ayirmaya calismalari, surekli telefon acip o nisani at fln fln demeleri yuzunden iyice sogumustum zaten. Uzerine olaylar da gelince hiiiic aram kalmadi. Neyse
Dun eve geldim esim tlf da annesiyle konusuyor. Annesinin dedigi cumle şu : gelin hanim beni masallah hic arayip sormuyor oglum ama bak ben dayanamiyorum yine soruyorum levanessa nasil????
Eşim: anne levanessa da sormaz olurmu tabiki soruyor seni arada bana soruyor sagligini sihhatini.
Bir iki konusma daha derken telefon kapandi.
Sonuc bu. Cok sinir oldum yazayim dedim. Biz nisanliyken her hafta sonu arardim sorardim bi hafta unuttum hemen ogluna acti telefon beni neden aramiyor diye sikayet etti. Halbuki beni arayip bama da sorabilirdi kizim neyin var diye ama masallah kadinin oyle bi kafa yapisi var ki gelin köle modunda.. esime de kizginim agzini acip diyemiyor ki anne zaten kizcagiz valisiyor ev isi is hayati derken cok yoruluyor hali kalmiyor . O seni aramiyorsa sen onu ara diyemiyor..biktim valla sadece yazmak anlatmak istedim..
Kvaliden ile aranda geçenleri bilemiyorum ama eşin zaten güzelce toplamış. Fazla kafana takma, değmez.
Nasil toplamis canim ya . Beni sanki anasini arayip sormak zorunda imis gibi bir duruma sokmus. Sinir oluyorum hal böyle olunca.
bak canım ilk başta seni istememisse zaten artık agzınla kuş bile tutsan seni istemez sevmez...annem bana hep derki oglundan çok kaynanana bak seni seviyomu istiyomu eger istemiyosa çok sevsen bile evlenme.... anlıycagın ne yapsan onlara batar seni kötülüycek yer arar baştan hırsı varmış zaten sana.. tavsiyesm hiç moralını bozma eşine yüklenme onlar yüzünden aranız bozulmasın yav he he de geç yanii... Allah sabır versin...
Canim benim ki cooooook iki yuzlu
Ilk basta sen benim kizimsin dedi sonra boyle oldu ya nefret ediyorum ondan
Canim benim ki cooooook iki yuzlu
Ilk basta sen benim kizimsin dedi sonra boyle oldu ya nefret ediyorum ondan
Kizlar merhaba. Konu yine kv malum.
Biz gorusmuyoruz cok mecbur kalmadikca. Yasanan olaylar , onun biz nisanliyken esime kendi akrabalarindan bi kiz bulup benden ayirmaya calismalari, surekli telefon acip o nisani at fln fln demeleri yuzunden iyice sogumustum zaten. Uzerine olaylar da gelince hiiiic aram kalmadi. Neyse
Dun eve geldim esim tlf da annesiyle konusuyor. Annesinin dedigi cumle şu : gelin hanim beni masallah hic arayip sormuyor oglum ama bak ben dayanamiyorum yine soruyorum levanessa nasil????
Eşim: anne levanessa da sormaz olurmu tabiki soruyor seni arada bana soruyor sagligini sihhatini.
Bir iki konusma daha derken telefon kapandi.
Sonuc bu. Cok sinir oldum yazayim dedim. Biz nisanliyken her hafta sonu arardim sorardim bi hafta unuttum hemen ogluna acti telefon beni neden aramiyor diye sikayet etti. Halbuki beni arayip bama da sorabilirdi kizim neyin var diye ama masallah kadinin oyle bi kafa yapisi var ki gelin köle modunda.. esime de kizginim agzini acip diyemiyor ki anne zaten kizcagiz valisiyor ev isi is hayati derken cok yoruluyor hali kalmiyor . O seni aramiyorsa sen onu ara diyemiyor..biktim valla sadece yazmak anlatmak istedim..
Bir yil oldu canim. Evet yeni sayilir.Sadece seninki değil ki..
Herkesin ortak sorunu bu. Sen yeni evli misin de bu kadar dert ediyorsun?
Aynen canim ya..çekemiyordur belki seni kıskanıyodur hep kendisine yalakalık yap istiyo galiba yok arıycan devamlı bilmem ne... anlattıklarından belli nasıl kişilk oldugu... öyle kaynanalar bvarki oglumu mutlu etsin bişey istemem modun da işte kimi de varki sana çatmışş huzur bozucu ölene kadar rahat vermeyen tiplerden...
Bir yil oldu canim. Evet yeni sayilir.
Aynen canim ya..
Her actiginda bi laf soyler mutlaka. .
Sıkıldım nasil davranacagimi sasirdim
Orali olmuyorum ama esimde beni korusun istiyorumtamam o yüzden sinirleniyorsun. nasıl alıştırırsan öyle gider.
oralı olmazsan alışır. takdığnı anlarsa daha çok üstüne düşer.
o kadar şeyi yapıp bide kırgın olmamayı istiyor ya bu kvler şaşıyorum valla sen yap yap gelin yutsun üstüne sünger çeksin canım cicim desin sana oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?