gelin hanim bizi sormuyor, ama ben onu soruyorum..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar merhaba. Konu yine kv malum.
Biz gorusmuyoruz cok mecbur kalmadikca. Yasanan olaylar , onun biz nisanliyken esime kendi akrabalarindan bi kiz bulup benden ayirmaya calismalari, surekli telefon acip o nisani at fln fln demeleri yuzunden iyice sogumustum zaten. Uzerine olaylar da gelince hiiiic aram kalmadi. Neyse
Dun eve geldim esim tlf da annesiyle konusuyor. Annesinin dedigi cumle şu : gelin hanim beni masallah hic arayip sormuyor oglum ama bak ben dayanamiyorum yine soruyorum levanessa nasil????
Eşim: anne levanessa da sormaz olurmu tabiki soruyor seni arada bana soruyor sagligini sihhatini.
Bir iki konusma daha derken telefon kapandi.
Sonuc bu. Cok sinir oldum yazayim dedim. Biz nisanliyken her hafta sonu arardim sorardim bi hafta unuttum hemen ogluna acti telefon beni neden aramiyor diye sikayet etti. Halbuki beni arayip bama da sorabilirdi kizim neyin var diye ama masallah kadinin oyle bi kafa yapisi var ki gelin köle modunda.. esime de kizginim agzini acip diyemiyor ki anne zaten kizcagiz valisiyor ev isi is hayati derken cok yoruluyor hali kalmiyor . O seni aramiyorsa sen onu ara diyemiyor..biktim valla sadece yazmak anlatmak istedim..

Biz gorusmuyoruz cok mecbur kalmadikca. Yasanan olaylar , onun biz nisanliyken esime kendi akrabalarindan bi kiz bulup benden ayirmaya calismalari, surekli telefon acip o nisani at fln fln demeleri yuzunden iyice sogumustum zaten. Uzerine olaylar da gelince hiiiic aram kalmadi. Neyse
Dun eve geldim esim tlf da annesiyle konusuyor. Annesinin dedigi cumle şu : gelin hanim beni masallah hic arayip sormuyor oglum ama bak ben dayanamiyorum yine soruyorum levanessa nasil????
Eşim: anne levanessa da sormaz olurmu tabiki soruyor seni arada bana soruyor sagligini sihhatini.
Sonuc bu. Cok sinir oldum yazayim dedim. Biz nisanliyken her hafta sonu arardim sorardim bi hafta unuttum hemen ogluna acti telefon beni neden aramiyor diye sikayet etti. Halbuki beni arayip bama da sorabilirdi kizim neyin var diye ama masallah kadinin oyle bi kafa yapisi var ki gelin köle modunda.. esime de kizginim agzini acip diyemiyor ki anne zaten kizcagiz valisiyor ev isi is hayati derken cok yoruluyor hali kalmiyor . O seni aramiyorsa sen onu ara diyemiyor..biktim valla sadece yazmak anlatmak istedim..

Kvaliden ile aranda geçenleri bilemiyorum ama eşin zaten güzelce toplamış. Fazla kafana takma, değmez.

bak canım ilk başta seni istememisse zaten artık agzınla kuş bile tutsan seni istemez sevmez...annem bana hep derki oglundan çok kaynanana bak seni seviyomu istiyomu eger istemiyosa çok sevsen bile evlenme.... anlıycagın ne yapsan onlara batar seni kötülüycek yer arar baştan hırsı varmış zaten sana.. tavsiyesm hiç moralını bozma eşine yüklenme onlar yüzünden aranız bozulmasın yav he he de geç yanii... Allah sabır versin...

Nasil toplamis canim ya . Beni sanki anasini arayip sormak zorunda imis gibi bir duruma sokmus. Sinir oluyorum hal böyle olunca.

yoo bence gayet başarılı. yeren erkek görmemişsin sen.
çok inandırıcı olmasa da annesini eşine sorduğunu söylemiş. ha kadın inanmamıştır ama kötü bir şey de dememiş.
valla kim ne düşünürse düşünsün ben bilidğimi yapıyorum. kimseye de gebe değilim. eşim dahil!

bak canım ilk başta seni istememisse zaten artık agzınla kuş bile tutsan seni istemez sevmez...annem bana hep derki oglundan çok kaynanana bak seni seviyomu istiyomu eger istemiyosa çok sevsen bile evlenme.... anlıycagın ne yapsan onlara batar seni kötülüycek yer arar baştan hırsı varmış zaten sana.. tavsiyesm hiç moralını bozma eşine yüklenme onlar yüzünden aranız bozulmasın yav he he de geç yanii... Allah sabır versin...

Canim benim ki cooooook iki yuzlu
Ilk basta sen benim kizimsin dedi sonra boyle oldu ya nefret ediyorum ondan

Canim benim ki cooooook iki yuzlu
Ilk basta sen benim kizimsin dedi sonra boyle oldu ya nefret ediyorum ondan

çekemiyordur belki seni kıskanıyodur hep kendisine yalakalık yap istiyo galiba yok arıycan devamlı bilmem ne... anlattıklarından belli nasıl kişilk oldugu... öyle kaynanalar bvarki oglumu mutlu etsin bişey istemem modun da işte kimi de varki sana çatmışş huzur bozucu ölene kadar rahat vermeyen tiplerden...

eşin gayet de güzel toplamış canım benimki gibi annemi aramıyorsun diyip günlerce küsüp konuşmayabilirdi de yada pat diye dur istiyor vereyim telefonu diyip sana emrivaki de yapabilirdi o yüzden elindekinin kıymetini bil :34:

Sadece seninki değil ki..
Herkesin ortak sorunu bu. Sen yeni evli misin de bu kadar dert ediyorsun?
Bir yil oldu canim. Evet yeni sayilir.
çekemiyordur belki seni kıskanıyodur hep kendisine yalakalık yap istiyo galiba yok arıycan devamlı bilmem ne... anlattıklarından belli nasıl kişilk oldugu... öyle kaynanalar bvarki oglumu mutlu etsin bişey istemem modun da işte kimi de varki sana çatmışş huzur bozucu ölene kadar rahat vermeyen tiplerden...
Aynen canim ya..
Her actiginda bi laf soyler mutlaka. .
Sıkıldım nasil davranacagimi sasirdim

aslında alakalık filan dememk lazım sonuçta konuşulduğu zaman yanımızda bulunmuyor ki kendini savunabilsin bu insanın kardeşinin ölü etine yemesine benzetilmiştir bu da dedikoduya giriyor büyük günahtır:34:

Canım ben geçen yaz eşimin memleketine gittiğimizde gördüm kayınvalidemi en son ve bak 10 ay falan oldu daha 1 defa aramadım.
Ha o ararsa konuşurum saygısızlık etmem o ayrı. Kayınvalidem de eltilerime falan sürekli beni çekiştirir aramıyor beni falan diye ama eşime söylemedi ya da eşim bana bahsetmedi.
Eşin annesinin dolduruşuna gelip sana çatmadığı sürece sorun etme bence.

Bir yil oldu canim. Evet yeni sayilir.

Aynen canim ya..
Her actiginda bi laf soyler mutlaka. .
Sıkıldım nasil davranacagimi sasirdim

tamam o yüzden sinirleniyorsun. nasıl alıştırırsan öyle gider.
oralı olmazsan alışır. takdığnı anlarsa daha çok üstüne düşer.

nişanlıyken olaylar çok farklı yere gitmiş ama..

son cümlede eşim de demiyor hem çalışıyor hem iş bu kadın yoruluyor nasıl arasın anne sen ara diye..

Allah aşkına insanın gönlü olsun.. altı üstü telefonda 2 dk. gidecek bu mu senin için vakit kaybı. senin gönlün yok ise bahane bulma eşine de yüklenme. Daha ne yapsın denge kurmaya çalışmış.

Sevgiden önce saygı gelir. Madem sen onun oğlu ile evlisin sen anasına ,anası da saygı saygı duyacak.. sadece bu hatta hepsi bu. Arada aramak da seni eksiltmez emin ol.

o kadar şeyi yapıp bide kırgın olmamayı istiyor ya bu kvler şaşıyorum valla sen yap yap gelin yutsun üstüne sünger çeksin canım cicim desin sana oldu canım

tamam o yüzden sinirleniyorsun. nasıl alıştırırsan öyle gider.
oralı olmazsan alışır. takdığnı anlarsa daha çok üstüne düşer.
Orali olmuyorum ama esimde beni korusun istiyorum

o kadar şeyi yapıp bide kırgın olmamayı istiyor ya bu kvler şaşıyorum valla sen yap yap gelin yutsun üstüne sünger çeksin canım cicim desin sana oldu canım

Aynen canim ya

aynı bizim gelin,anneme her lafı saysın ama genede annem peşinden ayrılmasın istiyor.söylediklerine annem tepki verince gene kötü annem oluyor:ssz:

Back
X