Gelin hanmlar buraya !

evet canım en güzeli sıcacık bir kızım kelimesi
k.pederim arada kızım der zevkten dört köşe olurum.
k.validem ismimle hitap eder.
görümcem gelin hanımmmmm der
niyeyse???
:jeyyar:

ne tuhaf gelin hanımm diye bir hitap şeklimi olur cahil insanlardır çokta takmamak gerek diye düşünüyorum

Kayınvalidem ve kayınpederim kızım derler...
Görümcemde ismimle hitap eder, benden büyük olduğu için...

evet derin83 her gelin hanım dediklerinde sinir oluyom patlicam bi gün ama nezaman

NİYE PATLIYCAKSINKİ BANA BU ŞEKİLDE HİTAP ETMENİZ HOŞUMA GİTMİYOR İSMİMLE HİTAP EDİN DE YOK YİNE GELİN HANIM DEMEYE DEVAM EDERSE SENDE KAYNANA DİYE HİTAP EDERSİN kaydirigubbakcemile3 KOCAN BİRŞEY DEMİYORMU AİLESİNE? !

ismimle hitap etsinler isterim bana 1 ay sonra evlenicem şimdiye kadar herkes ismimle hitap etti bundan sonrada değişmez umarum görümcem bazen şaka karışık kız gelin diyor okadar

Kayınpederim hep kızım der opuyorumnanaktan
kayınvalidem hep adımla hitap eder :kızgın:
ama eşimin halası beni sinir etmek istediği zaman kinayeli kinayeli gelin hanım der :oklava:

NİYE PATLIYCAKSINKİ BANA BU ŞEKİLDE HİTAP ETMENİZ HOŞUMA GİTMİYOR İSMİMLE HİTAP EDİN DE YOK YİNE GELİN HANIM DEMEYE DEVAM EDERSE SENDE KAYNANA DİYE HİTAP EDERSİN kaydirigubbakcemile3 KOCAN BİRŞEY DEMİYORMU AİLESİNE? !

patlamaktaki kastım kavga falan değildi.yeter gelin hanım deyip durmayın bana hoşlanmıyorum dicem. bukadar bacım.:1rolleyes:
eşim okadar iyiki ve oldukça da sabırlı bana tek kelime bişe söyletmez heran beni korumada.bu durumun beni sinir ettiğini bilmiyor bilse hemen çözüm bulur

patlamaktaki kastım kavga falan değildi.yeter gelin hanım deyip durmayın bana hoşlanmıyorum dicem. bukadar bacım.:1rolleyes:
eşim okadar iyiki ve oldukça da sabırlı bana tek kelime bişe söyletmez heran beni korumada.bu durumun beni sinir ettiğini bilmiyor bilse hemen çözüm bulur

o zaman eşine söyleyeceksin arkadaşım

banada saolsunlar hep kızım derler iki eltiyiz bizde nişanlı olduğumuzdan daha yeniyim ya :) tanıştırırken küçük kızımız diyolar opuyorumnanaktan
bende memnun oluyorum tabiki allah bozmasın
ama bazen çevredekiler gelin kızımız die hitap ediyor ama buda çok normal önemli olan hitaptan çok deyiş şekli aslında

banada yeni evliyken kayınpederim gelin derdi
baktım bir iki üç bunun vazgeçmeye niyeti yok
onların yanında eşime dedim annemle babama diyeceğim bundan
sana damat desinler diye
taş gereken yerlere ulaştı bidaha kızım dediler

k.validem k.pederim kızım derler kaydirigubbakcemile2
görümcelerim diloş derler ( ismim dilek ) sositososito
diğer büyükerim gelin kızım der :kedi:

genelde ortaya karışık söyler.ne kızım ne imim nede gelin hanım der.
toplasan 5 kere kızım demiştir sadece...

Bence bunda bu kadar dert edinecek bişey yok....
Kayın pederine babacım, kızmayn darılmayın ama benim bir ismim var. Kızınız olarak beni benimsememiş olabilirsiniz kızım deyin diyemem ama en azından adımla hitap edebilirsiniz. Gelin hanım dediğinizde kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum dersin.
Hiç kimse de kırılmaz darılmaz gücenmez... Buraya gelip bunu şikayet edip kendkendinizi doldurmaktansa açık açık söyleyebilirsiniz bunu....

Back
X